Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Δολοφονούν την ελευθερία...

πηγή:anti-ntp
Δολοφονούν την ελευθερία...
Ιδού λοιπόν ότι φθάνουμε πλέον στην τελευταία πράξη της τραγωδίας του ηλεκτρονικού έλεγχου. Ή ξενοκίνητη κυβέρνηση, αφού παρέκαμψε τις δημοκρατικές διαδικασίες, αφού απαλ­λάχθηκε από την ενοχλητική αντίστα­ση του προέδρου της Αρχής Προστα­σίας Δεδομένων προσωπικού χαρα­κτήρα κ. Χρήστου Γεραρή, αφού χρη­σιμοποίησε απατηλά τεχνάσματα προ­κειμένου να....Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.


υποκλέψει κάποια ανοχή της Αρχής, έρχεται τώρα και θέτει σε κυκλοφορία την περίφημη Φοροκάρτα, δηλαδή τον προσωπικό φορητό μας καταδότη, τον Ιούδα των οικονομικών μας δραστηριοτήτων. Τρομοκράτησαν την Ελλάδα οι αδίστακτοι τοκογλύφοι του παγκόσμιου τραπεζικού «καρτέλ», ώστε ή αντίσταση στο βρώμικο σχέδιο να είναι υποτονική.

Το σατανικό αυτό σχέδιο το αποκά­λυψε λίγους μήνες πριν από τον θάνα­το του από καρκίνο ό μεγάλος αγωνι­στής των ανθρωπίνων ελευθεριών Έβραιοαμερικανός σκηνοθέτης και πο­λιτικός Aaron Russo στη συγκλονιστι­κή συνέντευξη του τον Ιανουάριο του 2007 στον Alex Jones:
«Ό απώτερος σκοπός αυτών των αν­θρώπων είναι να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, ή όποια θα ε­λέγχεται από τούς ιδιοκτήτες των τρα­πεζών. Και το κάνουν τμηματικά κατά περιοχές. Το ευρωπαϊκό νόμισμα, το ευρώ και ή Ευρωπαϊκή Κοινότητα είναι το ένα τμήμα... Ή όλη ατζέντα τους έχει στόχο να δημιουργηθεί μια παγκόσμια κυ­βέρνηση, όπου όλοι θα έχουν ένα RFID1) τσιπ τοποθετημένο στο σώμα τους και όλα τα χρήματα τους θα είναι μέσα σ' αυτά τα τσιπ και δεν θα υπάρχει πλέον ρευστό χρή­μα. Και αυτό μου το εκμυστηρεύτηκε ό Ίδιος ό Ροκφέλλερ... οπότε θα μπορούν να σου πάρουν ό,τι θέλουν, όποτε το θέλουν... Alex Jones: Πλήρης έλεγχος! Α. Russo: Ακριβώς! Και σε κάποιον σαν έμενα ή σαν εσένα πού διαμαρτυρόμαστε και πάμε εναντίον αυτών των σχεδίων θα απενεργοποιήσουν το τσιπ σου και δεν θα έχεις τίποτα. Δεν θα μπορείς να αγορά­σεις φαγητό, δεν θα μπορείς να κάνεις τί­ποτα. Πλήρης έλεγχος του κόσμου... όλα τα χρήματα καθενός θα είναι στο τσιπ και αυτοί θα ελέγχουν όλα τα τσιπ. Κι έτσι γί­νεσαι σκλάβος τους. Αυτός είναι ό σκοπός τους».
Αυτά ό Russo!

Μπροστά στην επερχόμενη τραγωδία, όσοι έχουν καρδιά, ας αντιτάξουν το νέο ΟΧΙ του Ελληνισμού! Και ας αρχίσει κα­ταιγισμός προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας, έως ότου ματαιωθούν τα σχέ­δια των καταστροφέων του τόπου!
[1] RFID είναι τα αρχικά του όρου Radio Frequency Identification, πού σημαίνει «ταυτο­ποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων». Το RFID είναι σύστημα ασύρματης αναγνωρίσεως αντικειμέ­νων και ήρθε να αντικαταστήσει το Bar Code.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ