Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Αλήθειες για την ΔΕΗ

       Θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά σε αυτά τα εγκλήματα;
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Αλήθειες για την ΔΕΗ

Καταρχην θελω να αρχισω λεγοντας οτι δεν ανηκω σε κανενα πολιτικο η ιδεολογικο χωρο.Απλα τυγχανει να εχω βγαλει απο τα ματια μου τις γαζες και βλεπω λιγο πιο μπροστα η ακομα καλυτερα αντιλαμβανομαι το μεγεθος της κοροιδας που εισπρατουμε σαν ΕΛΛΗΝΕΣ απο τα λαμογια τους πολιτικους και τους υπερμαχους τους ,τα στρατευμενα φερεφωνα τα Μεσα Μαζικης Παραπληροφορησης.
Εχοντας διαβασει αρκετους απο εσας και….
διαφορους παρατρεχαμενους αλητες δημοσιογραφους σας παραθετω καποια στοιχεια τα οποια ειναι 100% αληθεια.Αρχισε ο εμφυλιος .Ο γαπ εβαλε τους ελληνες να τρωγονται αναμεταξυ τους.Και ακομα ειναι η Αρχη.Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.

1ον Το ρευμα μας ειναι το τριτο πιο φθημο στην ευρωπη . Π.χ για εναν λογαριασμο 120 ευρω η αξια του ρευματος ειναι 84 ευρω.δια του 2=42 τον μηνα.Για το κινητο σας δινεται και λιγο παραπανω!!!!! Ειναι δυνατον.Κι ομως διαμαρτυρεστε για το ρευμα που χωρις αυτο δεν υπαρχει ζωη.Και ομως για να μιλαμε με την γκομενα εχει λιγο αξια παραπανω.Ελληνες!!!!
2ον Οπου ιδιωτικοποιηθηκε η επιχειχηρηση Ηλεκτρισμου στην ευρωπη ειχαμε ανοδο της kwh.Παραθετω στοιχεια.
ΝΟΡΒΗΓΙΑ 89% ΤΣΕΧΙΑ 84% ΣΟΥΗΔΙΑ 71% ΟΛΛΑΝΔΙΑ 49 % ΦΙΛΑΝΔΙΑ 36% ΔΑΝΙΑ 64 %.Τιθεται θεμα αμφισβιτησης γαι το που θα παμε εχοντας ιδιωτικοποιηθει η ΔΕΗ??? Περιμενουν οι γερμανοι της ΕΟΝ και της RWΕ να μας φανεγια ενα κομματι ψωμι (βαλε και τους ελληνες κοπελουζο και μυτηλιναιο που τα λεν καλα με την κυβερνηση)Εχουν στρωσει το τραπεζι.
3ον Τα λομαγια οι δημοσιογραφοι (βλεπε σκαι) μιλουσαν για πρασινη ενεργεια και κυνηγουσαν τον ”κακο” λιγνιτη.Τωρα που η γερμανια κλεινει ολους τους πυρηνικους αντιδραστηρες (ο τελευταιος κλεινει το 2022) με αποφαση βουλης , ο λιγνιτης αναβαθμιζεται!!!! και εμεις θα χαρισουμε τον ορυκτο πλουτο μας …επειδη τα συμφωνησε ο πολονωεβραιος Πρωθυπουργος μας??????
4ον Η μετοχη της Δεη το 2008 ειχε αν δεν κανω λαθος περιπου 28 με 30 ευρω σημερα εχει 6 με 8 ευρω.Π.χ πουλαει κανεις το μαγαζι του για 1000 ευρω ενω κοστιζει 5000 και του αποφερει 2000 ευρω????? Απο το βουνο να κατεβαινε θα ελεγε οπως λεμε ολοι ”ΑΣΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΨΩΜΙ…” και καταληγω στο οτι οι υπαλληλοι της Δεη πληρωνονται απο τα ιδια κερδη ,απο την επιχειρηση και οχι απο το δημοσιο οπως ολοι οι αλλοι.Παραγουνε ρευμα το πουλανε πληρωνονται.(αυτο για αυτους που λενε ‘τους πληρωνουμε ..κτλπ κτλπ”)
5ον Για κατι πονηρους το κρατος χρωσταει τα αποθεματικα του ταμειου της Δεη τα οποια πηραν φυσικα με συναινεση της Γενοπ.
Εγινε μια τριμερης επιτροπη , Υπ . Βιομηχανιας , Ανεξαρτητος Εκτιμητης και ΓΕΝΟΠ , η οποια επιτροπη ανελαβε το εργο της αποτιμησης της περιουσιας του Ασφαλιστικου της ΔΕΗ … ΚΑΙ ΤΑ τρια μερη ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ οτι η περιουσια , ΤΟΤΕ , η οποια ειχε δημιουργηθει απο τις ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και η οποια ειχε ΕΠΕΝΔΥΘΕΙ σε εργα Μεταφορας , Παραγωγης ΚΑΙ Διανομης ηλεκτρικης ενεργειας , ανερχοταν , ΤΟΤΕ , επαναλαμβανω σε 3,3 ΤΡΙΣ δρχμ …(1995)
Οταν παρουσιαστηκε το πορισμα στην τοτε Υπ. Βιομηχανιας , Βασουλα Παπανδρεου , παρουσια της επιτροπης , η κα Παπανδρεου ΔΙΕΓΡΑΨΕ το 3,3 και εγραψε 1,8 …!!!
Απο την ΓΕΝΟΠ , τοτε το θεμα παρουσιαστηκε στο προσωπικο σαν ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ του Ασφαλιστικου Φορεα της ΔΕΗ , με την συνχρηματοδοτηση του κρατους …
Φυσικα , ακολουθησε ο νομος Πετραλια , που ενθυλακωσε τα αποθεματικα του Ασφαλιστικου της ΔΕΗ , χρηματοδοτωντας ετσι εμμεσως το ΙΚΑ …
Και οσοι αναρωτιουνται που βρεθηκαν τα λεφτα..η Δεη εξεκινησε το 1955 με 0 συνταξιουχους.Οι συνταξεις ηρθαν παρα πολυ αργοτερα οποτε κανοντας μεγαλες μεγαλες κρατησεις μαζευτηκαν.Τωρα εαν ιδιωτικοποιηθει η δεη αυτα τα λεφτα θα τα φανε καποιοι αλλοι…..σας αρεσει η ιδεα ετσι???
6ον Η Γενοπ δεν κλεινει το ρευμα στα σπιτια σας ουτε ο φολτοπουλος.Το κανει η ΔΕΣΜΗΕ.Και αφου υπαρχει απεργια πεφτουν μοναδες και ο διαχειριστης κανει κουμαντο.Η γενοπ ,αν και κομματικα ο φολτοπουλος ανηκει στο ΠΑΣΟΚ, ειναι η μονη που ερχεται σε ευθεια ρηξη με το κρατος του ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ.Σε κυκλους μεγαλοδημοσιογραφων απορουν με την σταση του(μαλιστα γνωστος παραθυρακιας τον αποκαλει ”παλικαρι”)Τωρα αν η γενοπ τα βρει κρυφα η τα περει κατω απο το τραπεζι θα δειξει.Εως τωρα ομως κανεις στην ελλαδα δεν ειχε το σθενος να αντισταθει απεναντι στονΓΑΠ και τουσ καφρους τους δημοσιογραφους.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.Ο ΕΛΛΗΝΑς ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΟΙ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΝΕΡΑ ΒΑΡΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΟΠΑΠ ΕΛΒΟ ΚΑΖΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΦΙΛΟ ΜΑΣ Ο ΟΛΙ ΡΕΝ…ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ….
τα εγραψα οσο πιο απλα γινεται .Τωρα ειμαι σιγουρος καποιοι θα βρουν κατι να πουνε.το καταλαβαινω .Αλλωστε Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ και στην ελλαδα εχουμε πλημυρισει.(και για αυτο πιστευω οτι ειμαστε μια τελειωμενη υποθεση εκτος και αν……………………
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ