Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Νικιτιάδη Οδύσεια μέρος τρίτο !

Νικιτιάδη Οδύσεια μέρος τρίτο !
       Τώρα να πούμε και του στραβού το δίκιο δεν φταίει για όλο ο κ Νικιτιάδης.

       Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις διαμαρτυρίες των εγκύων γυναικών στη Λέρο άκουσε ο υπουργός της κυβέρνησης κ Νικιτιάδης στην έξοδο του από το συνέδριο στο κινηματοθέατρο στο Λακκί της Λέρου.

       Οι περιορισμοί λόγο εφημεριών και οι ελλείψεις γιατρών σε αρκετές ειδικότητες, καθιστούν προβληματική την παροχή υπηρεσιών υγείας, και δημιουργούν ανασφάλεια και αγωνία στις γυναίκες που εγκυμονούν και που βρίσκονται κοντά στο μήνα τους, χωρίς να αναφερθούμε καν στην περίπτωση έκτακτου περιστατικού.


      Ο κ Νικιτιάδης που κατά γενική ομολογία έχει παράξει έργο στον τομέα των αρμοδιοτήτων του, αλλά έχει και κενά όσον αφορά το νησί μας, αντιμετωπίζει σαν στέλεχος της κυβέρνησης τα παράπονα του κόσμου και σε τομείς που δεν φέρει την ευθύνη.

       Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο με περιορισμούς και οικονομική δυσχέρεια παλεύουν να κάνουν τα ανθρωπίνως δυνατά για την κάλυψη των αναγκών του κόσμου, κάτω από δύσκολες συνθήκες.

       Όμως αυτές είναι οι συνέπειες της απόφασης τους να ψηφίσουν το καταστροφικό για τη χώρα μνημόνιο, και τους περιορισμούς και τα αδιέξοδα που αυτό δημιουργεί ΧΩΡΙΣ καμία απολύτως ελπίδα για έξοδο από την κρίση.

Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ