Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Θα μας τρελάνουν τελείως! Ο Λευκός Οίκος συγχαίρει τον Παπανδρέου για τον ανασχηματισμό!

       Το πατρονάρισμα του ΓΑΠ από κορυφαίους μάνατζερ της νέας τάξης στην προπαγάνδα με το φασισταριό των ΜΜΕ  είναι γνωστό και στις πέτρες, όπως επίσης γνωστό είναι και η χώρα προέλευσης τους και η εταιρεία συμβούλων που τους διαθέτει, η εμπιστοσύνη δε στις εφαρμόσιμες πρακτικές, ορθώς, λόγω αποτελεσμάτων σε διεθνές επίπεδο, τεράστια, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έγινε το λάθος!
       Πως να καταλάβει κυρία μου ο Αγγλοσάξονας επιστήμων το κόλλημα του Έλληνα με το Αμέρικα! όταν θεωρεί τιμητική κάθε αναφορά σε παρακατιανό  από τον πλανητάρχη;
       Ξέρει για τη χούντα και το Κυπριακό;    Καταλαβαίνει από Ίμια που κλέφτες και ιδιοκτήτες γίνανε ίσα και όμοια;  Καταλαβαίνει από τα βιώματα του παράφρονα Έλληνα για αδικία σε Σερβία, σε ονόματα (FYROM) και Μακεδονία ή νομίζει ότι πανηγυρίσαμε τη εκτέλεση του Μπίν Λάντεν σαν την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού στην Πορτογαλία;
       Άβυσσος κυρία μου η ψυχή του Έλληνα που δεν μπορεί να την αναλύσει ο κρυόκωλος Αγγλοσάξονας και βγαίνει λάθος η εξίσωση.
       Εδώ κάθε φιλοφρόνηση από Αμερική σε Πολιτικό μας είναι απόδειξη ΚΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ για τον τόπο!
       Δεν φτάνει να θες να βοηθήσεις το ανδρείκελο, πρέπει να ξέρεις και πως!
Μάκης Αρμενιάκος    

πηγή:olympia.gr
Θα μας τρελάνουν τελείως! Ο Λευκός Οίκος συγχαίρει τον Παπανδρέου για τον ανασχηματισμό!
Κι όμως το είδαμε και αυτό!
Μετά τις βραβεύσεις από τη Γερμανία στον Γ. Παπανδρέου πριν λίγους μήνες και τα εύσημα που λαμβάνει (!) που το εξωτερικό, ο Λευκός Οίκος συγχαίρει τον Παπανδρέου.
Ο λόγος; Επειδή φάνηκε αποφασιστικός με τον ανασχηματισμό που έκανε!
Μας σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο όταν το διαβάσαμε…



Είναι δυνατόν να κάνουν λόγο για αποφασιστικότητα όταν υπήρχε θρίλερ ακόμα και για το αν θα φύγει από πρωθυπουργός, που τελικά τον μετέπεισαν οικογένεια και φίλοι τελευταία στιγμή;
Ήταν αποφασιστικός για να κάνει ανασχηματισμό επειδή δεν του βγήκε η συνεργασία με τον Σαμαρά; Και στο κάτω κάτω της γραμμής μας έβγαλε τα συκώτια μέχρι να τον ανακοινώσει.
Αλλά και τόσες ώρες που έκανε, το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει καμία δυο αλλαγές (Βενιζέλο – Παπακωνσταντίνου, Λαμπρινίδη) και μετά να ανακατέψει και πάλι την τράπουλα, ακολουθώντας τον γνωστό δρόμο!
Για να είμαστε σωστοί, σας παραθέτουμε και τη δήλωση του Λευκού Οίκου:
“Χαιρετίζουμε την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού Παπανδρέου και της ελληνικής κυβέρνησης να λάβουν τα δύσκολα, απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων της Ελλάδας”, είπε ο εκπρόσωπος του Αμερικανού προέδρου, Τζέι Κάρνεϊ.
“Χαιρετίζουμε την κυβέρνηση και τους Έλληνες σε μια ώρα όπου προσπαθούν να υπερβούν τις δυσκολίες και να ξαναφέρουν την ηρεμία στη χώρα τους βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητα και συνεχίζοντας τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις”.
Να επισημάνουμε πάντως, ότι ο Ομπάμα “καίγεται” να βοηθηθεί η Ελλάδα και να βρεθεί λύση, αφού σε περίπτωση κατάρρευσης της οικονομίας μας, οι τράπεζες του μας ακολουθούν στην πτώση σαν τραπουλόχαρτα! Σιγά μην τον έπιασε διαφορετικά ο πόνος. Όσο και να φωνάζει η μαμά . . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ