Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ – ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009!

       Το μεγάλο θύμα των μέτρων της ΔΕΘ και της 6ης Δόσης: η Αποκάλυψη της σκευωρίας των χαλκευμένων στοιχείων για την πλασματική αύξηση του ελλείμματος  και την οικονομική καταστροφή των Ελλήνων και το ξεπούλημα της χώρας.
       Με τη νέα ΑΠΑΤΗ- ΕΚΒΙΑΣΜΟ προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να  αποφύγουν το ειδικό δικαστήριο και τη φυλακή των ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου για την έσχατη προδοσία που έβαλε σε κίνδυνο την Εθνική Κυριαρχία και επέβαλε την ξένη κατοχή στη χώρα.
       Προσχηματικές και χλιαρές οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης που έπρεπε μετά από αυτές τις αποκαλύψεις να προκαλέσουν σεισμό και να καλέσουν τον κόσμο για άμεση παν λαϊκή αντίδραση γκρεμίζοντας την άθλια καθεστωτική κυβέρνηση που οδηγεί επικαλούμενη τη σωτηρία στον αφανισμό τη Ελλάδα.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ – ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009!


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/09/0-59388600-1316411241.jpg?w=403&h=190
Γι’ αυτό ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ και τ. υπάλληλος του ΔΝΤ έκανε μήνυση στον αντιπρόεδρο της αρχής Λογοθέτη για …υποκλοπή ηλεκτρονικών μηνυμάτων! ΔΙΟΤΙ ΤΟ MAIL που δημοσιεύει η Ελευθεροτυπία είναι το ντοκουμέντο όχι μόνο για ειδικό δικαστήριο αλλά για άμεση πτώση της κυβέρνησης.


Την ύπαρξη του και τους λόγους δίωξης του Λογοθέτη την είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ:

Πόλεμος με μηνύσεις και spam στους θαρραλεους της ΕΛΣΤΑΤ. Ο διορισμένος πρόεδρος, τ. στέλεχος του ΔΝΤ κατηγορεί τον ευπατρίδη Νίκο Λογοθέτη για …υποκλοπή (!!) και εκείνος απαντά με μήνυση κατά αυτών που μαγείρεψαν το έλλειμμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ