Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλη αναστάτωση από φήμες για επικείμενες απολύσεις στο ΚΘΛ που σχετίζονται και με την παραίτηση του Διοικητή ενώ γίνεται λόγος για εώς και 150 απολύσεις.

Μεγάλη αναστάτωση από φήμες για επικείμενες απολύσεις στο ΚΘΛ που σχετίζονται και με την παραίτηση του Διοικητή ενώ γίνεται λόγος για εώς και 150 απολύσεις.
       Όργιο φημών έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία των υπαλλήλων στο ΚΘ ΚΥ Λέρου που κάνουν λόγο για 150 απολύσεις.
       Φυσικά κανείς δεν είναι σε θέση να επιβεβαίωση ή να διαψεύσει αυτά τα σενάρια, καθώς η γενικότερη κατάσταση με το θέμα αυτό σε όλη την Ελλάδα βρίσκεται σε θολό τοπίο εν αναμονή των εξαγγελιών της κυβέρνησης για τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.


       Λογικό πάντως είναι αφού είχαμε τις εξαγγελίες για την εργασιακή εφεδρεία του 10% των εργαζομένων, σε φορείς και οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, πριν την διαπίστωση ανάγκης επιβολής νέων σκληρότερων μέτρων από την τρόικα για την επίτευξη των στόχων και την κάλυψη της μαύρης τρύπας του προϋπολογισμού, αργά η γρήγορα να βρεθούν και οι εδώ εργαζόμενοι μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο.
       Ας ελπίσουμε έστω και την ύστατη ώρα οι εργαζόμενοι και ο κόσμος να ξυπνήσουν και να διαδηλώσουν την αντίθεση τους σε αυτή τη καταστροφική και αδιέξοδη πολιτική και να συμμετάσχουν τόσο στις κινητοποιήσεις του συνδικαλιστικού τους φορέα, αρχής γενομένης από αύριο στις 07:00, όσο και σε κάθε άλλη συγκέντρωση όπως ήταν αυτές των αγανακτισμένων που σνομπάρανε επιδεικτικά.
       Και για να μην τρέφουν αυταπάτες και ξεκινήσουν τα γλειψίματα και τις μετάνοιες στους τοπικούς εκπροσώπους του κυβερνώντος αποκόμματος, τους υπενθυμίζω ότι, αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, κανείς δεν θα μπορεί να τους βοηθήσει γιατί ο αγώνας για επιβίωση θα μετατραπεί στο ο θάνατός σου η ζωή μου, και δεν θα μπορεί να υπάρξει καμία παρατυπία σε κλίμα τόσο μεγάλης έντασης!
       Ειλικρινά και χωρίς κανένα ίχνος ρεβανσισμού, στεναχωριέμαι που δικαιώνομαι μαζί με όλους τους τρελούς και τα νούμερα, που ήμουν από τους πρωτεργάτες των κινητοποιήσεων των αγανακτισμένων και των αποδοκιμασιών, και για την συμμετοχή μου με όλους τους άλλους σε αυτές.
Μάκης Αρμενιάκος     
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ