Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Μίκα Ιατρίδη Επίσκεψη στον Οίκο Ευγηρίας Δωδεκανήσου και στο Αεροδρόμιο Ρόδου

Μίκα Ιατρίδη Επίσκεψη στον Οίκο Ευγηρίας Δωδεκανήσου και στο Αεροδρόμιο Ρόδου 

Επίσκεψη στον Οίκο Ευγηρίας Δωδεκανήσου πραγματοποίησε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 η Μίκα Ιατρίδη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της η βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διαμένοντες στον Οίκο, να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις και τους κοιτώνες, ενώ είχε και συνεργασία με την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Ευαγγελία Τρίπη – Χριστοφάκη, από την οποία ενημερώθηκε για τα ζητήματα λειτουργίας του Οίκου.


Στο γηροκομείο Ρόδου

Στη συνέχεια η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε συνάντηση με τον Αερολιμενάρχη Ρόδου, κ. Γαβριήλ Χριστοδούλου, με τον οποίο και συζήτησαν τα θέματα του αεροδρομίου, και ειδικότερα τη χρονοβόρα και γραφειοκρατική διαδικασία για την καταβολή των, απαιτούμενων για την εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου, πιστώσεων μέσω της Υ.Π.Α., τη διαφαινόμενη αδυναμία της εργολαβίας να ολοκληρώσει το πρόγραμμα επισκευών το οποίο ανέρχεται σε 1,3 εκατ. Ευρώ και το ζήτημα αποκομιδής των σκουπιδιών, παρά το γεγονός ότι η Υ.Π.Α. είναι συνεπής στις χρηματικές υποχρεώσεις της.
Με τον αερολιμενάρχη Ρόδου
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε ότι ζητήματα σαν και αυτά του αεροδρομίου, το οποίο αποτελεί και τη βιτρίνα του τουρισμού μας, μια και αποτελεί την πρώτη και την τελευταία εικόνα που αποκομίζουν από την επίσκεψη τους οι τουρίστες, θα πρέπει να επιλύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και θα έπρεπε η κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο να επικέντρωναν τις προσπάθειες τους, ώστε να έχουμε αεροδρόμιο με υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών των επισκεπτών της Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ