Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 2012 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ....

       Στην τελευταία παράγραφο κατάλαβα που το "πάει" ο αρθρογράφος και παραδόξως το πάει καλά!
Μ.Α.
πηγή:vasiliskos2
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 2012 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ....
Οι άνθρωποι συνηθίζουν να φαντάζονται τον επερχόμενο Αρμαγγεδώνα σαν κάτι το. εξωτικό, με την ευγενή συνδρομή βεβαίως του Χόλυγουντ. Δεκάδες σενάρια διαφορετικού τύπου που προετοιμάζουν κάποιο είδος Αποκάλυψης. Αυτή δε η έρημη προφητεία των Μάγια έχει γίνει φύλλο και φτερό με ειδήμονες και άσχετους να κόβουν και να ράβουν στα μέτρα τους πιθανές εξηγήσεις. Και μέσα σ΄ολη την τρομολαγνεία φωνές λογικής που επιμένουν να φωνάζουν πως όλες αυτές οι διαδόσεις είναι μια ακόμα μαζική υστερία όπως εκείνη του 2000 και άλλες πολλές πριν, στην ιστορία της ανθρωπότητας.


Η αλήθεια όμως είναι πάντα πολύ πιο απλή και ξεκάθαρη. Και συνήθως δεν έχει καθόλου "εξωτικό" χαρακτήρα ούτε υπερήρωες που μάχονται θεούς και δαίμονες σε ένα διαγαλαξιακό παραλλήρημα, ούτε θεούς που κατεβαίνουν και αρπάζουν τους εκλεκτούς στέλνοντας στην αιώνια κόλαση τους αμαρτωλούς. Μια παγκόσμια καταστροφή μπορεί να γίνει με δυο τρόπους, είτε με τη παρέμβαση της φύσης που λειτουργεί με τους δικούς της κανόνες και δεν ρωτάει ποτέ κανέναν, (σεισμοί, ηφαίστεια, πλημήρες, κομήτες, ηλιακές καταιγίδες κλπ κλπ) είτε από τους ίδιους τους ανθρώπους που σε μια μακριά πορεία ισοπέδωσης κάθε έννοιας λογικής και αίσθησης της καταστροφής που μπορούν να προκαλέσουν βγάζουν τα μάτια μόνοι τους και στέλνουν στη κόλαση τα παιδιά τους.


Ετσι κι εμείς τώρα μετά από αιώνες αυθαιρεσίας, εκδήλωσης κάθε μορφής φιλοτομαρισμού, χτισίματος πολιτισμών που βασίζονται πάνω στην απάνθρωπη εκμετάλλευση ανθρώπων και φύσης, μετά από αιώνες σκοταδισμού και απόρριψης κάθε έννοιας λογικής, αρμονίας, ηθικής και φιλανθρωπίας αρχίζουμε να ειπσράττουμε τα αποτελέσματα τα οποία μας οδηγούν όπως όλα δείχνουν πια στον πολυπόθητο και χιλιοτραγουδισμένο Αρμαγγεδώνα μόνο που από ότι φαίνεται ενώ τόσο πολύ τον έχουμε μελετήσει δεν έχουμε πάρει χαμπάρι πως έφτασε.


Ναι το 2012 ίσως να είναι το σημείο μηδέν. Κοιτάχτε γύρω σας. Δεν χρειάζονται προφήτες ούτε σπαζοκεφαλιές. Η ανθρωπότητα βράζει και θα αρκέσει μια σπίθα ή ένα τέχνασμα για να ξεκινήσει το μακελιό. Βλέπουμε στην  Ελλάδα του 2011 ανθρώπους για πρώτη φορά, σε καιρό ειρήνης υποτίθεται να είναι γεμάτοι τρόμο και να φτιάχνουν απόθεμα τροφίμων στα σπίτια τους, να προμηθεύονται λάμπες πετρελαίου, σπίρτα και κεριά και να γεμίζουν τα ντουλάπια με μακαρόνια και κονσέρβες....Υπάρχει μια συνεχής αναφορά στο φαινόμενο ντόμιμο που θα ακολουθήσει τη πτώχευση της Ελλάδας. Υπάρχει μια υπερδύναμη που ζει με 40 εκατομύρια πολίτες της κάτω από το όριο της φτώχειας. Θρησκευτικά μίση που αρχίζουν και αναβιώνουν, χάρτινες δημοκρατίες που γκρεμίζονται, λαοί που οδηγούνται σε νέες μορφές σκλαβιάς και υποδούλωσης, και όλα αυτά σε ένα πλανήτη χτυπημένο, δηλητηριασμένο που σε κάθε τετραγωνικό μέτρο του είναι εμφανής η ασέβια,η ανηθικότητα, η απληστεία.


Το μόνο που μένει είναι να δούμε τη πτώχευση της Ελλάδας να γίνεται 21.12.2012 και κάποιον επιστήμονα να ανακαλύπτει πως εκείνη η λεξούλα στη προφητεία των Μάγιας που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν ήταν τελικά "Γιωργάκης" (να το κανιβαλίσω λιγάκι....) Θα μπορούσαν βέβαια όλα αυτα΄να γίνουν το 2010  ή το 2020, όμως προς χαρά των απανταχού συνωμοσιολόγων φαίνεται ότι όντως οι μεγάλες ανατροπές θα γίνουν μέσα στο 2012 κι αυτό είναι κάτι που με αφήνει  όντως με μια γεύση μεγάλης απορίας.... Πόσο προβλέψιμοι ήμασταν εδώ και κάτι αιώνες πριν και πόσο τυφλοί και κουφοι για να το κατανοήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ