Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου για τα προβλήματα του ΚΘ - ΚΥ Λέρου

Σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου για τα προβλήματα του ΚΘ - ΚΥ Λέρου

Περίπου μια ώρα κράτησε η σύσκεψη που ξεκίνησε σήμερα στις 12:00 στο Γραφείο του Δημάρχου με θέμα συζήτησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κρατικό Θεραπευτήριο – Κέντρο Υγείας  ΚΘ-ΚΥ του Νησιού μας

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος εκτός από τον Δήμαρχο, ο παραιτηθείς Διοικητής του ΚΘ – ΚΥ  Λέρου κ Μανώλης Σούλος, εκπρόσωποι της Ένωσης Υπαλλήλων ΚΘΛ (πρόεδρος κ Χ. Γκουτίδης  και γραμματέας κ Μ. Μαρούλης) εκπρόσωποι των Γιατρών και ο κ Μ. Κοντραφούρης ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημ.Σ του Δήμου μας.


Επίσημη ανακοίνωση ή Δελτίο Τύπου σχετικά με τα αποτελέσματα ή τις αποφάσεις της Σύσκεψης δεν ανακοινώθηκαν.
Από τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε μετά το τέλος της σύσκεψης προκύπτει ότι:
Εξετάστηκε το θέμα των ελλείψεων Γιατρών ειδικοτήτων και ειδικά Χειρουργού, τα προβλήματα των Εργαζομένων (όπως αυτά αναφέρονται στην ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων  που αναρτήσαμε τις 20/09 και μπορείτε να δείτε εδώ) καθώς και τα θέματα που προκύπτουν γενικότερα από την αναδιάρθρωση του τομέα Υγείας συνολικά από το αρμόδιο Υπουργείο.
Θα περιμένουν εως τη προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη για τα αποτελέσματα κάποιων θεμάτων που βρίσκονται εν εξελίξει, που θα διαμορφώσουν και την περαιτέρω στάση καθώς  και  τα μέτρα που θα πρέπει να αποφασιστούν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Η παραίτηση του κ Διοικητή Μανώλη Σούλου δεν έγινε αποδεκτή εως τώρα, ενώ ο ίδιος εξακολουθεί να προσπαθεί με όλες του της δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων του ΚΘ-ΛΥ Λέρου και για αυτό το σκοπό θα πραγματοποιήσει και επίσκεψη στο Υπουργείο στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.
Ο κ Μανώλης Σούλος επίσης διέψευσε τις φήμες για τα σενάρια εργασιακής εφεδρεία ή απολύσεων και τόνισε ότι ουδέποτε συνδέθηκε καθ’ οποιονδήποτε τρόπο με τις φήμες αυτές.
Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους
Μάκης Αρμενιάκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ