Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Μας τρομοκρατούν με ψέματα

       Όχι ότι τον έχω και σε μεγάλη εκτίμηση τον κ Χαρδαβέλα αφού τον θεωρώ λαγό του συστήματος, αλλά μερικές φορές, ίσως για προσπάθεια ανάκτησης αξιοπιστίας, προκειμένου να μπορεί να επηρεάζει την κοινή γνώμη, λέει και μερικές φορές (πάντα κατά την γνώμη μου) σωστά πράγματα.
       Εδώ και πάρα πολλούς μήνες έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας ή μάλλον το πληκτρολόγιο μας, να γράφουμε ότι όλο το σκηνικό είναι στημένο για την τρομοκράτηση του λαού προκειμένου να δεχτεί τα σκληρά μέτρα που καταστρέφουν την οικονομία μας και σε αυτό το κλίμα, από το κακό στο χειρότερο να φτάσουμε στο σημείο να δεχτούμε μέχρι και υποχωρήσεις σε Εθνικά θέματα. 
       Μη πληρώνετε τίποτα και να δούμε αν θα πάρουμε τη δόση, δόση που παίρνουμε για να τους πληρώσουμε αυτά που τους χρωστάμε!
       Μας απειλούν με τα χρήματα που μας δίνουν για να μπορούμε να πληρώνουμε το χρέος μας σε αυτούς.
       Η αδυναμία πληρωμής του χρέους μας ποιον βλάπτει περισσότερο;
       Ξένοι (δανειστές) και Έλληνες (κυβέρνηση) συνεργάζονται άψογα εις βάρος του λαού μας για τα δικά τους συμφέροντα. Τέρμα πια! Πείτε επιτέλους ΟΧΙ στον εκβιασμό.
Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:newsbomb.gr

Μας τρομοκρατούν με ψέματα

Αθήνα και Βρυξέλλες, ελληνική κυβέρνηση και τρόικα, πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με ένα λαό ηλιθίων, κρετίνων, αμόρφωτων και ανεγκέφαλων.
Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η χοντροκομμένη πια ιστορία που ακούμε τις τελευταίες ημέρες, αυτό το τσίρκο που έχουν στήσει διάφοροι


ανόητοι παντογνώστες της Ευρώπης και οι δικοί μας προφήτες της καταστροφής (κάτι καρικατούρες του γνωστού Ρουμπινί) ότι δηλαδή από μέρα σε μέρα η Ελλάδα πτωχεύει και επιστρέφει στην δραχμή.
Είναι η τρίτη φορά από τον περασμένο Μάρτη που από αυτήν στήλη του newsbomb, υπεύθυνα και μετά λόγου γνώσεως που λένε θα σας ξαναπώ: ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.
Μην τους πιστεύετε στα σενάρια εξόδου από το ευρώ και της καταστροφής που έχουν ένα και μοναδικό στόχο: Να μας τρομάξουν, να μας αφαιρέσουν κάθε είδος αντίστασης και να μας κάνουν μια αγέλη φοβισμένων προβάτων για να πάμε εκεί που θέλουν.
Ούτε θα πτωχεύσουμε ούτε θα μας διώξουν από το ευρώ ή θα φύγουμε μόνοι μας, γιατί θα τους πάρουμε μαζί μας στον τάφο.
Αυτό το ξέρουν καλά και το μόνο που ζητάνε είναι η τρομοκράτηση του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ