Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Αντίδραση ΕΒΕΑ για τα ασύλληπτα μέτρα: Η κυβέρνηση μετατρέπει τη χώρα σ' ένα απέραντο φτωχοκομείο

       Τι έγινε κ Μίχαλε του ΕΒΕΑ; για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες αρνητική δήλωση για την κυβέρνηση;
       Ησυχάσαμε λίγο από εσάς, που για σχεδόν ένα χρόνο μας σπάσατε τα νεύρα στα δελτία ειδήσεων βάζοντας πλάτη στο μνημόνιο, και μετά από μια ανάπαυλα μας γυρνάτε αγανακτισμένος και φιλολαϊκός; Με τι μούτρα κ Μίχαλε; με τις προβλέψεις σας για το άνοιγμα του επαγγέλματος των φορτηγατζήδων που θα έφερνε σύμφωνα με τις μελέτες σας αύξηση 1,2 του ΑΕΠ; ή με την μείωση του κόστους των μεταφορικών;
       Έχετε πολύ θράσος μερικοί και εκτίθεστε, δεν φοβάστε τι θα πει ο κ Κώνστας, ο κυρ Μπάμπης και ο Πρωτοψάλτε; Για τον Πρετεντέρη δεν σου λέω γιατί μετά το (αγνό) γιαουρτάκι της Πάρου το έχει πάρει αλλιώς!
       Το πήρατε χαμπάρι λαμόγια, η σειρά σας έρχεται!
Μάκης Αρμενιάκος   

πηγή:defencenet.gr
Αντίδραση ΕΒΕΑ για τα ασύλληπτα μέτρα: Η κυβέρνηση μετατρέπει τη χώρα σ' ένα απέραντο φτωχοκομείο

Image
«Η κυβέρνηση ξεπέρασε όλα τα εσκαμμένα. Μετατρέπει τη χώρα σ’ ένα απέραντο φτωχοκομείο.


 Τα νέα άνευ προηγουμένου σκληρότητας μέτρα, δεν μπορούν να εφαρμοστούν.




Η κυβερνητική αναλγησία που απορρέει από την πρωτοφανή ανικανότητα της ίδιας, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή ούτε από τις επιχειρήσεις, ούτε από τους εργαζόμενους, ούτε από τους συνταξιούχους», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος μετά τις αποφάσεις της Κυβερνητικής Επιτροπής.
«Οι αποφάσεις της Κυβερνητικής Επιτροπής για αύξηση του αφορολογήτου ορίου, η κατακρεούργηση των συντάξεων, η καθιέρωση μισθών πείνας, η πλήρης αποσάθρωση του δημόσιου τομέα με απολύσεις και λουκέτα, η προαναγγελία αποκρατικοποιήσεων που δεν εξειδικεύονται αν εφαρμοστούν θα επιφέρουν την πλήρη οικονομική και κοινωνική καταστροφή της χώρας.
Και δυστυχώς, ο επιχειρηματικός κόσμος φοβάται ότι τα μέτρα αυτά δεν είναι τα τελευταία. Κατά την προσφιλή τακτική της και προκειμένου να καταλαγιάσει τις αντιδράσεις, η κυβέρνηση δεν ανακοίνωσε σήμερα το σύνολο των μέτρων. Έπεται το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και κανείς δεν γνωρίζει άλλο τι. Η κυβέρνηση αυτή υπονομεύει την κοινωνική και αναπτυξιακή συνοχή της χώρας», δήλωσε ο κ. Μίχαλος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ