Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΙΤΣΕ: ΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

πηγή:anti-ntp
ΝΙΤΣΕ: ΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


niki_samothraki-1-naiΑπό το βιβλίο «Γένεση της Τραγωδίας»:
«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι ο,τιδήποτε κι αν (οι δυτικοευρωπαίοι) δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ....
ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.
Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά (για κάθε εποχή) ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. (…)


Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.
Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους (Έλληνες), οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα»!


Σχόλια από τη σελίδα πηγή:

Ανώνυμος είπε...

Ειστε θλιβερά ανθρωπάκια που γεμίζετε τα κενά σας με τα κατορθώματα αρχαίων...εσείς τι έχετε προσφέρει?Το απόλυτο τίποτα...συνεπώς πως θα νιώσετε ζωντανοί? Με το να χαιρεστε με τέτοια κειμενάκια...Κατά τα άλλα ψευτοπερήφανε λαέ των βαλκανίων, έχε έναν Βενιζέλο και έναν ΓΚΑΠ πάνω από το κεφάλι σου,πλήρωνε τους φόρους σου σαν καλό προβατάκι,μούτζωνε να δείξεις την δυσαρέσκειά σου (στα αρχίδια μας βασικά) και ψήφισε Σαμαρά να δεις αν θα κάνει την αλλαγή. Σε δύο χρόνια, εκεί δίπλα από τον κάδο σκουπιδιών που θα ψάχνεις να βρεις να φας, ξαναδιαβασε τα λόγια του Νίτσε να ξανανιώσεις λίγο περήφανος (το ότι δεν γνωρίζεις την ιστορία αυτού του λαού που τόσο υποτιθεται αγαπάς και περηφανεύεσαι λίγο μας νοιάζει,λέμε τώρα) και να βρεις το κουραγιο να ζησεις σε αυτον τον απεραντο σκουπιδοτοπο ψυχών που λεγεται Ελλαδα.
ΝΑΙ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΦΩΝΕΣ...ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΟΜΩΣ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

6.47 τράβα να ζεις στην ευρώπη να δεις πολιτισμό.
Μια φούσκα και ένας μύθος είναι η ευρώπη και η δύση.ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑΡΑ με τα καλά και τα άσχημά της.Επειδή η μεταπολίτευση άλωσε ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού έθνους σε επίπεδο συνείδησης και όχι μόνο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν υγιείς άνθρωποι ,ούτε ότι ως αντίλογο να βγάζουμε τη χολή μας και να τα μηδενίζουμε όλα.Είναι θαύμα πως αντέχουμε τόσους αιώνες με τόσες επιδρομές,πολέμους,προδοτικές ηγεσίες, τέτοια εχθρικότητα από ευρώπη,πρακτοριλίκι από αμερική κτλ

Ανώνυμος είπε...

6:47 μ.μ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ...! ΕΙΜΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

21 Σεπτεμβρίου 2011 6:47 μ.μ. το εάν έχομε προσφέρει ή όχι θα το κρίνει σε λίγα χρόνια η ιστορία.Για το μεγάλο χρονικό διάστημα αδράνειας του ελληνισμού πταίει ο χριστιανισμός.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ανώνυμος είπε...

http://zoidosia.blogspot.com/2011/09/h-mhny.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

@7:41 μ.μ.Εγώ είμαι Έλληνας και Χριστιανός ορθόδοξος έχεις πρόβλημα;

fnous fnous είπε...

Τα παιδιά του Γκαίτε και του Νίτσε τρελάθηκαν;


http://www.ydrohoos.gr
http://www.eamb.gr
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com
=======================================
...Και ξαφνικά οι Γερμανοί τρελάθηκαν;


Γιατί μας βρίζουν και μας προκαλούν τα παιδιά του Γκαίτε και του Νίτσε;


Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτούς που εμφανίζονται προκλητικοί;


Ο ίδιος ο γερμανικός λαός βρίσκεται σήμερα μπροστά σε έναν θανάσιμο κίνδυνο.
--------------------------------------

Οι βιβλιοθήκες της ίδιας της Γερμανίας δεν επιτρέπουν σε κανέναν Γερμανό να τους πει "τεμπέληδες" ή "απατεώνες".

Ειδικά στους Γερμανούς και ειδικά για τους Έλληνες.

Για εμάς λοιπόν είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια εις βάρος καί των δύο λαών.

Κάποιοι "ερεθίζουν" συλλογικά ένστικτα, προκειμένου να προκαλέσουν συλλογικές συμπεριφορές.

Κάποιοι καλλιεργούν ελληνογερμανική ένταση και αυτό πρέπει να το μελετήσουμε ως προς το ποιον συμφέρει να υπάρχει τέτοια ένταση.

Είναι σίγουρο ότι υπάρχει συμφέρον πίσω από αυτήν την κατάσταση και απλά δεν φαίνεται σ' αυτήν τη φάση.

Κατ’ αρχήν, τίποτε να μην γνωρίζει κάποιος, μπορεί να καταλάβει από τα δευτερεύοντα και τα ασήμαντα ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι Έλληνες είναι αυτοί, οι οποίοι αντιδρούν πιο "θερμά" και άρα πιο επικίνδυνα στις γερμανικές "επιθέσεις".

Ας ψάξει κάποιος να βρει ποιοι Έλληνες "αντεπιτίθενται" στους Γερμανούς για το εθνικό μας δίκιο και θα καταλάβει ότι τα πράγματα εκ των δεδομένων δεν μπορεί να είναι καθαρά.

Δεν μπορεί να είναι όπως εκ πρώτης όψεως φαίνονται.

fnous fnous είπε...

Όταν βγαίνει ο Πάγκαλος και κατηγορεί τους Γερμανούς ότι, ως στυγνοί Ναζί κατακτητές, μας έκλεψαν κάποτε τον εθνικό μας χρυσό, κάτι "βρομάει" στο βασίλειο της "Δανιμαρκίας".

Γιατί;

Γιατί ξεχνάει να μας πει ότι ο ίδιος είναι ο συνονόματος εγγονός του αρχιδοσίλογου των Γερμανών της κατοχής.

Ξεχνάει να μας πει ότι ο παππούς του ήταν ένας από τους "Έλληνες", που παρέδωσαν στους Γερμανούς εκείνον τον χρυσό και πιθανόν ότι από την "απόδοση" εκείνης της πράξης να έζησε και ο ίδιος ο σύγχρονος Πάγκαλος πλούσια.

Με γάλα της Βέρμαχτ και σοκολάτες της Γκεστάπο έχει μεγαλώσει ο σημερινός όψιμος "αντιγερμανός" Πάγκαλος.

Μαζί με τον Πάγκαλο σε ρόλο "Γερμανοκτόνου" και ένας άλλος γνωστός πολιτικός παράγοντας

. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής.

Ο σύζυγος της γερμανίδας Μαριλέ με τις ακάλυπτες επιταγές και τις πολλές εβραιογερμανικές "άκρες" και υποθέσεις …ο Πετσάλνικος.

Ένας κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη στις εποχές όπου ο αέρας έπαιρνε τις ελληνικές σημαίες από διάφορα σημεία της επικράτειας. Αυτός, που μαζί με τον "τραγουδιστή" Πάγκαλο "τραγουδούσαν" σε "συγκρότημα" και το αποτέλεσμα ήταν να παραδοθεί ο Οτσαλάν στους Τούρκους μέσω Ναϊρόμπι και με τη βοήθεια της Μοσάντ.


Όλα αυτά είναι πρόσωπα περίεργα και ύποπτα, των οποίων το κοινό σημείο είναι ότι διατηρούν ιδιαίτερες —και μάλιστα προνομιακές— διασυνδέσεις με τον γερμανικό παράγοντα.

Πρόσωπα, τα οποία δεν περιορίζονται μόνον στο πολιτικό πεδίο.

Ο Λαζόπουλος, για παράδειγμα, είναι ένα ακόμα τέτοιο πρόσωπο.

Ο Λαζόπουλος της Νέας Τάξης "επιτέθηκε" κι αυτός στους Γερμανούς, παρουσιάζοντάς τους στην εκπομπή του ως εισβολείς.

Ο Λαζόπουλος των ΜΚΟ, των οικολόγων, των ψευδοαριστεριστών, των αναρχικών και των λαθρομεναστών, εμφανίστηκε στην εκπομπή του με ναζιστική στολή να σατιρίζει τον μεγάλο "δικτάτορα".

Ο Λαζόπουλος των "κατασκευασμένων" Τσιπροχρυσόγελων και άλλων "γκριζοπροβαλλόμενων" "δημοκρατικών" δυνάμεων, κατήγγειλε την über Alles Γερμανία.

fnous fnous είπε...

Το να βάζεις τη θεϊκή Αφροδίτη να "συμπεριφέρεται" σαν μεθυσμένη τουρίστρια από το Σάντερλαντ …είναι "ιεροσυλία".

Το να βάζεις τη θεϊκή Αφροδίτη του Γκαίτε, του Νίτσε ή του Βολτέρου να λερώνει τα χέρια της, μεταφέροντας τα "εφευρήματα" της δυτικής λαχανοτραφούς πλέμπας …είναι "ιεροσυλία".

Το να βάζεις το αιώνιο σύμβολο του γυναικείου κάλλους να επιδεικνύει χωρίς την παραμικρή αιδώ το αρχέγονο μέσον πρωκτοσκόπησης …είναι ο απόλυτος πάτος.

--------------------------------------------

Με βάση όλα αυτά τα "ιερόσυλα" δεδομένα αντιλαμβανόμαστε εύκολα ότι δεν μπορεί να βρίσκονται οι Γερμανοί πίσω από αυτήν την ανθελληνική προπαγάνδα.

Δεν μπορεί αυτή η προπαγάνδα να είναι "γερμανική".

Δεν έχουν λόγο οι Γερμανοί να επιτεθούν σε έναν πολιτισμό, ο οποίος "τάισε" τους Πατέρες τους. Σε έναν πολιτισμό-"τροφοδότη" του δικού τους πολιτισμού. Λούθηρος, Γκαίτε ή Νίτσε, πρώτα "ξεδίψασαν" οι ίδιοι από την ελληνική "πηγή" και κατόπιν έγιναν οι ίδιοι "πηγές" για τον λαό τους.

Γι' αυτόν τον λόγο οι Γερμανοί είναι βέβαιον ότι δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να ταυτιστούν με τους υβριστές του ελληνισμού.

Δεν το έκαναν στα "χειρότερά" τους, όταν είχαν "μεθύσει" από το ναζιστικό "μεγαλείο" τους και παρ' όλα αυτά είχαν τη "σύνεση" να είναι εγκρατείς απέναντι στον ελληνισμό και τους Έλληνες.

Ακόμα και με τη στολή των ναζιστών προσκύνησαν τον Παρθενώνα.

===========================================

Τα παιδιά του Γκαίτε και του Νίτσε τρελάθηκαν;


http://www.ydrohoos.gr
http://www.eamb.gr
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

fnous fnous είπε...

Υπάρχει λαός ανθρώπων πάνω σ' αυτόν τον Πλανήτη, ο οποίος να στέκεται στα δύο του πόδια και να επιτεθεί στον ελληνικό πολιτισμό με αυτόν τον τρόπο;

Υπάρχει …μόνον ένας.

Ένας λαός θλιβερών υπανθρώπων, οι οποίοι επί αιώνες κινούνται στους "βόθρους" της ανθρώπινης ιστορίας και θα είχαν λόγο και αιτία να επιτεθούν σε έναν λαό της "βιτρίνας" αυτής της ιστορίας.

Ποιοι είναι αυτοί;

Αυτοί, οι οποίοι εδώ και αιώνες αποδίδουν τα δικά τους χαρακτηριστικά στους εχθρούς τους. Αυτοί, οι οποίοι είναι ρατσιστές και "δείχνουν" τους πάντες σαν τέτοιους.

Αυτοί, οι οποίοι έχουν βγάλει μεροκάματο από τον ρατσισμό. Αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούν το χτίσιμο στρατοπέδων συγκεντρώσεων και στη συνέχεια πλουτίζουν σαν θύματά τους.


Μόνον ρατσιστές, τεμπέληδες και απατεώνες θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν έτσι τους Έλληνες και τέτοιοι είναι μόνον οι Εβραίοι.

Οι αιώνιοι εχθροί των Ελλήνων.

Μόνον αυτοί είναι τόσο τεμπέληδες και τόσο απατεώνες, που θα είχαν το θράσος να στραφούν με τόσο άδικο μένος στον ελληνισμό.

Πόσο τεμπέληδες;

Σε πέντε χιλιάδες χρόνια ιστορία στο σύνολο του Πλανήτη ας βρει κάποιος μια στάμνα, η οποία να αποτελεί καρπό εβραϊκού κόπου.

Δεν υπάρχει.

Ψάχνουν κάτι φουκαράδες αρχαιολόγοι στο Ισραήλ να βρούνε τίποτε αρχαίο και δεν βρίσκουν ούτε αρχαίες κοπριές.
Ολόκληρη η Μεσόγειος είναι διάσπαρτη από αρχαιολογικά ευρήματα όλων των λαών της και η Γη της Επαγγελίας δεν έχει δώσει ούτε ένα "κεραμίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ