Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Εκλογές 13 Μαΐου και... βλέπουμε

       Χαχαχα μέχρι να πάρουν τις δημοσκοπήσεις (τις πραγματικές) που θέλουν, εκλογές δεν γίνονται! Είδατε μετά την δημοσκόπηση του Αλαφούζου την δημοσκόπηση στη β Αθήνας του παρόν; (τι να πρωτοανεβάσω;) με 14 και 10 ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα και τρίτοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 9,8%, στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας!
       Μετά το σχηματισμό κοινοβουλευτικής ομάδας (πριν από λίγα λεπτά στο real fm) από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, θα σας κάνω μια πρόβλεψη: Αν γίνουν εκλογές, δεν θα γίνει debate ! χαχαχα δεν θα τον αντέξουν!
Μάκης Αρμενιάκος


πηγή:attikanea

Εκλογές 13 Μαΐου και... βλέπουμε

Σχόλιο attikanea: Δεν θα κάνουν εκλογές. Η κυβερνητική χούντα, πριν εγκαταλείψει τη χώρα, θα διαλύσει ολοκληρωτικά τον ελληνικό λαό και θα ξεπουλήσει τα πάντα. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ.
 


Σε νέα παράταση της ημερομηνίας των εκλογών για τις 13 Μαΐου οδηγούμαστε, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου,Παντελή Καψή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Κ. Καψής δήλωσε ότι η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, θα ανακοινωθεί την Μεγάλη Εβδομάδα.
Όπως ανέφερε στο ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, υπάρχουν ακόμασε εκκρεμότητα κάποια διαδικαστικά θέματα, καθώς
δεν μπορεί να γίνει ανακοίνωση πριν ενημερωθεί προηγουμένως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Σημειώνεται ότι από την ημερομηνία προκήρυξης απαιτούνται 30 ημέρες για τη διενέργεια των εκλογών. Απορία προκαλεί το γεγονός ότι την ίδια ώρα ο κ. Καψής διαβεβαίωσε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα σε ό,τι αφορά τις ημερομηνίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ