Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΤΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΤΑ !



       Και η αναπαράσταση που έγινε, ανοίγοντας την εκδήλωση  και τραβώντας την προσοχή του κόσμου στην παραλία,  δυστυχώς για τους γνωστούς λόγους, δεν έγινε με τράτα, και φυσικά δεν έβγαλε και ψάρια!
       Όμως άφθονα ψάρια, φρόντισαν οι οργανωτές (ΔΗΚΕΠΠΟΛ κ Βογιατζής) και οι ψαράδες από το Παντέλι  να υπάρχουν, καθώς και άφθονο κρασί, που για άλλη μια φορά με επιτυχία, κατάφεραν οι εργαζόμενοι του Δήμου να προσφέρουν σε όλους, αλλά και γενικά να υποστηρίξουν με τη δουλειά τους την εκδήλωση.



       Με ψαρομεζέδες και κρασί και την ορχήστρα να παίζει,  δεν άργησε να ανέβει το κέφι  και να εξελιχθεί η γιορτή σε πραγματικό γλέντι.
       Ο Δήμαρχος κ Μιχάλη Κόλιας στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους παριστάμενους, αναφέρθηκε στο πρόβλημα των ψαράδων με τις τράτες και δήλωσε την συμπαράσταση του στο πρόβλημα τους ενώ υποσχέθηκε έργα που θα αλλάξουν την όψη του Παντελιού με έμφαση στην πλωτή προβλήτα.
       Τέλος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου και την Τεχνική υπηρεσία καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΠΟΛ κ Γ. Βογιατζή, την ορχήστρα και σε όλο τον κόσμο που ήρθε στη γιορτή, χωρίς όπως τόνισε την παρουσία, αυτή η εκδήλωση δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένη.
       Όλη την ομιλία  του Δημάρχου θα παρακολουθήσετε σε video που θα αναρτήσουμε αμέσως μετά.
       Εμείς να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας  και να ευχηθούμε σε όλους και του χρόνου!
Μάκης Αρμενιάκος
Δείτε το video   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ