Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας στις 21:30. Μια «Κατσαρίδα» στη Λέρο!

     Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας στις 21:30.


Θέατρο: «Κατσαρίδα» από το Θέατρο του Νέου Κόσμου. Μια  «Κατσαρίδα» στη Λέρο!
       Προπώληση των εισιτηρίων (15 Ευρώ) ξεκινάει από Σήμερα 19:00 – 20:00 στο Χώρο της Θεατρικής Ομάδας Λέρου στην Αγία Μαρίνα.
Πληροφορίες Ελευθέριος Διαμαντάρας.
     
πηγή:enjoy.gr
 Λίγα λόγια για την παράσταση


      Μπορεί μια μικρή κατσαρίδα να γίνει πρωταγωνίστρια μιας μουσικό-θεατρικής παράστασης; Αν τα συστατικά είναι ξεκαρδιστικό χιούμορ, πρωτοτυπία, φαντασία και κέφι δυο ταλαντούχων νέων ανθρώπων, σίγουρα ναι!
       Η παράσταση περιγράφει την ιστορία μιας μικρής κατσαρίδας που, διωγμένη από την πόλη των κατσαριδών λόγω της διαφορετικότητάς της, αποφασίζει να πραγματοποιήσει το πιο τρελό της όνειρο: να πάει στο φεγγάρι! 
       .....(όλοι αυτοί οι ρόλοι ενσαρκωμένοι με απολαυστικό χιούμορ από τους πρωταγωνιστές) ενώ, χάρη στην απίστευτη ευρηματικότητα των δημιουργών του έργου, στην ιστορία «εμπλέκονται» ακόμα και πολικές αρκούδες!
       Πέρα από το γέλιο, πιστεύω πως στην παράσταση υπάρχουν και κοινωνικά μηνύματα όπως ο σεβασμός στην διαφορετικότητα, η αντιρατσιστική διάθεση (σε σχέση με το τραγούδι των τζιτζικιών), η αξία του να κυνηγάς τα όνειρα σου όσο άπιαστα κι αν φαίνονται …
       Η «Κατσαρίδα» είναι μια υπέροχη παράσταση, διαφορετική από ότι έχω δει μέχρι τώρα, και σίγουρα αξίζει να την δει κανείς τουλάχιστον μια φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ