Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Συνάντηση με το Σωματείο Εστιατόρων Ρόδου για την αύξηση του ΦΠΑ είχε η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη

Συνάντηση με το Σωματείο Εστιατόρων Ρόδου για την αύξηση του ΦΠΑ είχε η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη στα γραφεία του σωματείου στη νέα αγορά.


pressoffice@iatridi.gr


   Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις με την επικείμενη αύξηση των συντελεστών του Φ.Π.Α η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη συναντήθηκε με το Σωματείο Εστιατόρων Ρόδου «Η Πρωτοπορία». Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του σωματείου στη νέα αγορά και το παρόν έδωσαν οι εξής: Κλούβας Ιωάννης ( Πρόεδρος Δ.Σ), Ζουρούδης Σταύρος (Γραμματέας Δ.Σ), Μπάκης Μανώλης (Μέλος Δ.Σ), Χατζηκέλης Ιωάννης (Μέλος Δ.Σ) και Μπόσμου Άννα (Μέλος Δ.Σ και Πρόεδρος των δημοτικών καταστημάτων της Νέας Αγοράς).



     Η βουλευτής συζήτησε με το σωματείο τα νέα προβλήματα που προκύπτουν με την αύξηση των συντελεστών του Φ.Π.Α και προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις : «Ο χώρος της εστίασης ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το τουριστικό προϊόν βάλλεται με την επικείμενη αύξηση των συντελεστών του Φ.Π.Α..
       Η κυβερνητική πολιτική επιφέρει για άλλη μια φορά πολύ σημαντικό πλήγμα στην οικονομία της περιοχής. Είναι καιρός και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της Δωδεκανήσου να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πιέσουν όσο μπορούν- αν τελικά μπορούν-  την κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ και του Υπουργού Οικονομικών έτσι ώστε να αλλάξει η συγκεκριμένη διάταξη του εφαρμοστικού νόμου, με νέα διάταξη στο επόμενο φορολογικό νομοσχέδιο που αναμένεται να συζητηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
   Κλείνοντας δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο τουρισμός αποτελεί τη βαριά μας βιομηχανία και δυστυχώς κινήσεις τέτοιου είδους οδηγούν στο μαρασμό και στην ανέχεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ