Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

1ο ΕΠΑΛ Λέρου. Κατάληψης συνέχεια...



Κατάληψης συνέχεια
       Από την επίσκεψη μου σήμερα το πρωί στο ΕΠΑΛ Λέρου όπου συνεχίζεται η κατάληψη των μαθητών της Α’ και Β’ τάξης, ενημερώθηκα από τους ίδιους τους μαθητές και σας μεταφέρω ότι:
        Εχθές Πέμπτη 10/2 τους επισκέφτηκε ο αντιδήμαρχος κ Ευάγγελος Ασβεστάς και αφού ενημερώθηκε και συζήτησε με τους μαθητές τους υποσχέθηκε ότι θα ικανοποιήσει το 80% των αιτημάτων τους όσο αφορά τα αιτήματα που αφορούν  επισκευές και συντηρήσεις (πρίζες , βρύσες κτλ) καλύπτοντας τα έξοδα με δικά του χρήματα αν χρειαστεί, και πρότεινε να σταματήσει η κατάληψη δίνοντας ένα εύλογο χρονικό περιθώριο (ενός μηνός) για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων και αν δεν συμβεί αυτό τότε να συνεχίσουν την κατάληψη.
       Ακόμα ο κύριος Ασβεστάς τους υποσχέθηκε ότι θα έρθει και αύριο (σ.σ. σήμερα) μαζί με τον σχολικό σύμβουλο που θα έρθει από την Κάλυμνο για να μιλήσουν και να βρουν λύσεις που θα ικανοποιήσουν τα αιτήματα των μαθητών, ώστε να σταματήσει η κατάληψη και να επιστρέψουν στα μαθήματα τους.
       Μέχρι και την ώρα που έφυγα δεν είχε εμφανιστεί ο κ Ασβεστάς, ούτε και ο σχολικός σύμβουλος κάτι λογικό αφού δεν είχε έρθει ακόμα το καταμαράν με το οποίο πιθανώς θα έρχονταν από την Κάλυμνο, και για αυτό παρακάλεσα τους μαθητές να με ενημερώσουν για κάθε πιθανή εξέλιξη τηλεφωνικός.
       Σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση που είχα από τους ίδιους τους μαθητές τους επισκέφτηκε ο σχολικός σύμβουλος και μετά από διάλογο κατέληξαν ότι, η κατάληψη θα συνεχιστεί μέχρι τη Δευτέρα 14/2/2011 το βράδυ όπου και επίκειται νέα συνάντηση του σχολικού συμβούλου μαζί με εκπρόσωπο της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιφέρειας που θα έρθει για αυτό το σκοπό στο νησί μας.
       Ευχαριστώ τους μαθητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και τη πληροφόρηση που μου παρέχουν και για άλλη μια φορά να τονίσω την απουσία φωτογραφιών προσώπων, δημοσιοποίηση ονομάτων, σχολίων και γενικά την απουσία οποιοσδήποτε άλλης σκοπιμότητας πέραν και μόνο της ενημέρωσης σας.
Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ