Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Η Μυστική Ιστορία της Ανθρωπότητας


       Προσωπικά είμαι απολύτως βέβαιος για την πλαστογράφηση της παγκόσμιας ιστορίας.

Δυστυχώς για όλους εμάς η επιστήμη αφού βεβαίως με τα επιτεύγματα της απέκτησε την απόλυτη εμπιστοσύνη μας σε σημείο θεοποίησης (το ισχυρότερο επιχείρημα των άθεων υλιστών) χρησιμοποιείται για την χειραγώγηση μας από αυτούς που την ελέγχουν!
       Σαφώς υπήρξε και υπάρχει μυστική τεχνολογία που δεν προκρίνεται για λόγους σκοπιμότητας (πχ ελεύθερη ενέργεια) και σίγουρα μεγάλα κρυμμένα μυστικά Ιστορικά, τεχνολογικά, θρησκευτικά και γενικά πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα και τη ροή της ιστορίας και τις σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους και με το υπερβατικό, τον κόσμο τον αόρατο που μας περιβάλει και την ύπαρξη του οπίου παρότι κάποιοι υποπτεύονται αγνοούμε! 
       Επειδή όμως όλα αυτά είναι πεποιθήσεις και μόνο, αναγνωστών μη συμβατικών επιστημόνων θέτω δύο χειροπιαστά θέματα που εντελώς συμπτωματικά ανάρτησα πριν λίγες μέρες α) Για το σπήλαιο των Πετραλώνων της Χαλκιδικής   β) Την Πυραμίδα των Θηβών
       Αναλογιστείτε για ποιο σκοπό δύο αρχαιολογικά ευρήματα βρίσκονται με συστηματική προσπάθεια κάποιων στο σκοτάδι;
Μάκης Αρμενιάκος 
      

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011


Η Μυστική Ιστορία της Ανθρωπότητας

Αυξάνουν με καταιγιστικό ρυθμό οι ενδείξεις και τα αρχαιολογικά ευρήματα που μετακινούν τις απαρχές της ανθρώπινης ιστορίας πολλές χιλιετίες πιο πίσω. Το κυριότερο, κλυδωνίζουν την κατεστημένη ιστορική θέση της γραμμικής ιστορίας.
Δηλαδή της ιστορίας που στηρίζει τη θεωρία ότι ο άνθρωπος ξεκίνησε από τον πίθηκο και η σημερινή εποχή είναι το ανώτατο τεχνολογικό στάδιο που έφτασε. Δυστυχώς τα αρχαιολογικά ευρήματα διαφωνούν κάθετα.
Όταν εντοπίζονται ακριβέστατοι χάρτες 12.000 ετών και τεχνολογικά ευρήματα πολλών χιλιετιών προ Χριστού τότε η θεωρία της....
γραμμικής ιστορίας δε μπορεί να σταθεί λογικά.
Τα ευρήματα οδηγούν με τεκμηρίωση στο συμπέρασμα ότι κάποτε πριν πολλές χιλιάδες χρόνια υπήρξε ένας παγκόσμιος ανώτερος πολιτισμός ο οποίος καταστράφηκε ολοσχερώς , πιθανόν από πλανητική καταστροφή και δεν απέμεινε σχεδόν τίποτα που να θυμίζει την ύπαρξή του.
Πριν μερικές δεκαετίες όποιος θαρραλέος τολμούσε να ξεστομίσει αυτή τη θεωρία το επιστημονικό κατεστημένο τον λοιδορούσε ως φαντασιόπληκτο.
Δυστυχώς για αυτούς τα πανάρχαια ευρήματα ανασκάπτονται πλέον με αυξανόμενους ρυθμούς σε όλο τον πλανήτη και οι μομφές για φαντασιοπληξία αντικαταστάθηκαν από τη φράση “δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση “. Τουλάχιστον πρόκειται για μία πιο έντιμη θέση από τους επιστήμονες.
Παρακολουθείστε το πρώτο video της σειράς (ακολουθούν άλλα τέσσερα) “η κρυφή μας ιστορία” του Κλάους Ντόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ