Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Περισσότερες ειδήσεις και Η ομιλία του δημάρχου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Περισσότερες ειδήσεις και Η ομιλία του δημάρχου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
       Μετά από επικοινωνία που είχα προσωπικά με τον Δημοτικό σύμβουλο και προϊστάμενο του ΙΚΑ  κ Εμμανουήλ Μαραβέλια σας ενημερώνω ότι στο ΙΚΑ στη Λέρο έγινε κατάληψη και κλείσιμο των Υπηρεσιών του από το πρωί έως και τις 10:00 η ώρα περίπου ώσπου  έφυγαν οι καταληψίες για να μεταβούν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πλάτανο. Μετά την αποχώρηση των καταληψιών η υπηρεσία λειτούργησε και πάλι κανονικά.
      Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να έχω ακριβείς πληροφορίες για την ΔΟΥ Λέρου που σύμφωνα με πληροφορίες έγινε κατάληψη και εκεί από το πρωί και αν κρίνω από το τηλέφωνο που έπαιρνα συνεχώς για κάποιο διάστημα μετά το τέλος της συγκέντρωσης και δεν απαντούσε κανείς, η κατάληψη πρέπει να συνέχισε μέχρι και το τέλος του ωραρίου λειτουργίας της Υπηρεσίας.
       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Μείζονος και Ελάσσονος μειοψηφίας από κοινού απέστειλαν στο blog μας για τις σημερινές κινητοποιήσεις που θα διαβάσετε στην αμέσως επόμενη ανάρτηση.
       Μείνετε "συντονισμένοι"
ακολουθεί η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ
Σεβασμιότατε Μητροπολίτη, Αγαπητοί μου συμπατριώτες,
αγαπητοί μου φίλοι απο τους λειψούς
                           εξαρτήσεις και επιροές.


      ζητώ συγνώμη για την εμφάνιση της ομιλίας του δημάρχου αλά για τεχνικούς λόγους και με την πίεση της ταχύτητας αυτή είναι σκαναρισμένη σε εικόνες και όχι σαν κείμενο που μπορεί εύκολα να υποστεί επεξεργασία.
       Επίσης για λόγους ταχύτητας παραλείψαμε και λεζάντες από τις φωτογραφίες που αναρτούμε κάτι που μπορεί να συμβεί αργότερα όταν ο χρόνος το επιτρέψει.

Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ