Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Νέα διοικητής νοσοκομείου Καλύμνου η Χρυσούλα Σιφουνιού.



πηγή:kalymniansvoice.gr

Νέα διοικητής νοσοκομείου Καλύμνου η Χρυσούλα Σιφουνιού.




Νέα διοικητής νοσοκομείου Καλύμνου αναλαμβάνει τελικά η πρώην έπαρχος Καλύμνου κα. Χρυσούλα Σιφουνιού, μετα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και με τον βουλευτή του Νομού  μας κ.Γιωργο Κασσαρα .

 Ο ορισμός της κας. Χ. Σιφουνιού αναμένεται να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ εντος δέκα ήμερων ,όπου και στην συνέχεια θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα της ως διοικητής του «Βουβαλειου»Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου.
Ευχόμαστε  καλή επιτυχία στην κα. Χ. Σιφουνιού στο δύσκολο έργο που θα αναλάβει αφού εκτός των άλλων είναι και γνώστης των προβλημάτων στο ευαίσθητο χώρο της υγείας τόσο του νησιού μας όσο και  των γύρων νησιών, από την 8ετη θητείας της από την θέση της Επαρχου
(Nικολας Μακαρουνας)

1 σχόλιο:

ΟΡΦΕΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ
ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ,ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ .
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΥΦΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΛΕΡΙΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΜΝΙΟΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΡΙΟΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.....ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
ΕΥΓΕ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

ΟΡΦΕΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ