Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Σκασμός καθάρματα.

       Χθες ή προχθές δεν θυμάμαι! είδα μετά από πολύ καιρό τηλεόραση και έπεσα πάνω στο Παπαδάκη με κάτι καλεσμένους καθηγητάδες και παρατρεχάμενους μαϊντανούς που υποστηρίζουν κάθε φορά τη γραμμή που πρέπει να περάσει τηλεοπτικά στον κοσμάκη και συνεπικουρούν την προσπάθεια των νταβατζήδων δημοσιογράφων να φέρουν την εργολαβία της παραπληροφόρησης εις πέρας.
       Άκουσα λοιπόν έκπληκτος να λένε για τις διατάξεις του μνημονίου που αφαιρούν Εθνική κυριαρχία και  που είναι Αντισυνταγματικές!
       Εδώ και μήνες τα blogs ΒΟΟΎΝ  (και το δικό μας ;)) και αυτοί τώρα πήραν υποτίθεται χαμπάρι και σκέφτηκα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και μάλλον έχει δοθεί το πράσινο φως για την ομαλή μετάβαση της εξουσίας σε νέους εντολοδόχους και την διατήρηση του ελέγχου και τη συνέχεια του σχεδίου της διάλυσης, της υποδούλωσης και της οικονομικής αφαίμαξης κάθε Εθνικού Δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της μπανανίας μας! χωρίς να ανοίξει  ρουθούνι, με όχημα την Δημοκρατία και την λαική κυριαρχία με τους δημοκρατικούς θεσμούς!
      Τρία πουλάκια κάθονταν ........ και ο λαός θα κληθεί να σηκώσει τις σημαίες και τα λάβαρα παραμερίζοντας τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες για το καλό της παράταξης και την σωτηρία της Πατρίδας !
       Δεν είμαι αισιόδοξος για μια ουσιαστική αλλαγή της πορείας και τη απόφαση του από τη σύγχυση φερόμενου ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ
Μάκης Αρμενιάκος


ΠΗΓΉ:OLYMPIA.GR



Σκασμός καθάρματα.

Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 19, 2011

Έχουν το θράσος τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων να βγαίνουν με αντιπολιτευτικούς τόνους. Η σκοπιμότητα, σαφής. Ο θίασος έκλεισε τον κύκλο του, καιρός να δομήσουμε μία νέα πολιτική κατάσταση για να περάσουμε την οικονομική κατάρρευση και την εκποίηση των πάντων με ευρεία πλειοψηφία.
Άρα, στήνουμε σκηνικό δυσαρέσκειας, για να οδηγήσουμε την χώρα σε εκλογές (και να βγούμε εμείς λάδι).
Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι η εκλογική διαδικασία δεν θα έχει νικητή. Άρα, θα χρειαστούν κυβερνήσεις συνεργασίας. Η λίστα όμως θα βοηθήσει τους κομματάρχες να απομακρύνουν τους ενοχλητικούς και να κρατήσουν τους υποτακτικούς για να εγγυηθούν την βιωσιμότητα του επερχόμενου θίασου.
Το θέμα μας όμως δεν είναι η πολιτική αλλά τα ΜΜ”Ε” και οι εκφραστές τους.
Από την στιγμή που υψώνετε αντιπολιτευτικό λόγο, σημαίνει ότι το μνημόνιο ΑΠΕΤΥΧΕ, μαζί του και η κυβέρνηση.
Μα εσείς δεν είστε οι ίδιες μουτσούνες που παρουσιάζατε τον ΓΑΠ ως ταλαντούχο, τον Παπακωνσταντίνου ως διάνοια και το μνημόνιο ως πανάκεια;
Εσείς δεν ήσασταν αυτοί που κρύβατε ηθελημένα τα εδάφια του μνημονίου για να το παρουσιάσετε ως εθνικό θρίαμβο;
Εσείς δεν ήσασταν αυτοί που διαφημίζατε την κυβερνητική στρατηγική από τα τηλεπαράθυρα και τα πρωτοσέλιδα;
Τώρα πως τολματε να μιλάτε;
Καταλάβατε λοιπόν αγαπημένοι συμπολίτες γιατί ανοίξαμε από την πρώτη στιγμή την ενότητα “HORCA“;
Καταλάβατε γιατί παρουσιάσαμε την συνέντευξη του Βάισμπροτ όταν όλοι οι άλλοι δεν τολμούσαν καν να μιλήσουν για ΔΝΤ;Το φιάσκο του ΔΝΤ. Κατάρρευση Εθνικών οικονομιών και …δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜΕ υπό το βλέμμα των ΗΠΑ.
Αφήστε λοιπόν τις βουβουζέλες να ουρλιάζουν. Γνωρίζαμε το πρόβλημα, γνωρίζουμε και τις λύσεις. Την “απαλή” και την επώδυνη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατηγορείστε με για λαϊκισμό και κινδυνολογία.Πέστε ότι θέλετε, ξεσπάστε επάνω μου.
■Θα μας φάνε την πατρίδα,
■θα τη μοιράσουν μεταξύ τους,
■θα μας πετάξουν στα όρια της φτώχειας
■και όταν θα αποφασίσουμε να αμυνθούμε
■δεν θα μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας,
■δεν θα ‘χουμε ρεύμα στο σπίτι μας
■και νερό στις βρύσες μας,
■δεν θα ‘χουμε φάει, δεν θα ‘χουμε κουράγιο,
■ναι, ακριβώς έτσι.
Κατηγορείστε με για λαϊκισμό και κινδυνολογία.

Πέστε ότι θέλετε, ξεσπάστε επάνω μου.

Μόνο κάντε μου μια χάρη: Κόψτε και κρατείστε αυτή την επισήμανση. Για να έχω ήσυχη απέναντι σας, τη συνείδησή μου, ότι υπήρξα κι εγώ ένας απ όσους, σας ειδοποίησαν κάποτε...

Δ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ