Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Από χιλιάδες στόματα ακούσθηκε το «όχι στην κάρτα του πολίτη» στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.


Από χιλιάδες στόματα ακούσθηκε το «όχι στην κάρτα του πολίτη» στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Posted by Πατριωτικό Μέτωπο στο Φεβρουαρίου 6, 2011


ΠΗΓΉ:OLYMPIA.GR


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626
Παρά την ομερτά των ΜΜΕ, χιλιάδες Ελλήνων πολιτών συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην νεοταξίτικη «κάρτα του πολίτη» που σχεδιάζει να επιβάλλει στον ελληνικό λαό, η κατοχική συμμαχία που κυβερνά τον τόπο.
Η διαδήλωση αυτή που είναι η απαρχή μιας σειράς κινητοποιήσεων σχετιζομένων με το μεγάλο αυτό ζήτημα που αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα και τα προσωπικά δεδομένα, θα επαναληφθεί ως πορεία, στις 27 Μαρτίου και θα συνεχίσει να κλιμακώνεται, έως την ολοκληρωτική απόσυρση του σχεδίου των νεοταξιτών, για την επιβολή της «κάρτας του πολίτη», αλλά και της «φοροκάρτας».
Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος, ήταν παρόντες στο συλλαλητήριο, και θα συνεχίσουν να είναι παρόντες σε κάθε αγώνα ενάντια στους νεοταξίτες και την κατοχική συμμαχία που κυβερνά τον τόπο. Αρκεί αυτός ο αγώνας, να εκπροσωπεί την βαθειά ανάγκη που έχει αυτή τη στιγμή η Πατρίδα και ο Λαός μας, για συσπείρωση και συμπαράταξη, γιατί μόνον όταν όλος ο ελληνικός  λαός πάρει στα χέρια του την υπόθεσή του, θα «δει Θεού πρόσωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ