Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η Δημοκρατία στο έλεος αναρχικών, Αστυνομίας και της συμμαχίας ΠΑΣΟΚ - ΝΔ!



       Η Δημοκρατία στο έλεος μερικών προβοκατόρων αναρχικών και της Αστυνομίας της κυβέρνησης  ΕΛΛ.ΚΥ.ΑΣ που τους χρησιμοποιεί ως άλλοθι για την ευρεία χρήση απαγορευμένων χημικών για τη διάλυση των νομίμως διαμαρτυρόμενων πολιτών!
       Όταν μια κυβέρνηση δεν αντέχει τη διαμαρτυρία των πολιτών μετατρέπεται σε καθεστώς.
       Έχουμε μια αστυνομία ουσιαστικά άχρηστη για την διασφάλιση της ασφάλειας του πολίτη και του περιορισμού της εγκληματικότητας και ικανή μόνο να επιβάλει με όποιο τρόπο την καταστολή της ελεύθερης έκφρασης της διαμαρτυρίας των πολιτών μιας κυβέρνησης που με πρόσχημα την λαϊκή εντολή που δεν έλαβε για αυτά που κάνει να καταπατά το σύνταγμα και να καταστρέφει τη χώρα.
  















      Μέχρι αυτή την ώρα τουλάχιστον το παρήγορο είναι ότι δεν θυσίασαν ανθρώπινες ζωές στο βωμό της διατήρησης της εξουσίας για την εξασφάλιση της παράδοσης της χώρας στα μεγάλα αφεντικά που μένουν πάντα στο παρασκήνιο εξασφαλίζοντας την δια βίου πραγματική εξουσία τους χρησιμοποιώντας αναλώσιμους πολιτικούς τσαρλατάνους!
Για τα σημερινά  χάλια όμως δεν ευθύνεται μόνο η Κυβέρνηση.
       Που είναι η αντιπολίτευση; Που είναι ο Πρόεδρος της δημοκρατίας που σχολιάζει τη βία στα γήπεδα και δεν αναφέρει το παραμικρό για την αντίδραση του λαού σε όσα γίνονται παρά τη θέληση του;
       Ο κ Σαμαράς δίνει εξετάσεις πειθήνιας υπακοής στα ίδια κέντρα   εξουσίας της σημερινής κατάπτυστης κυβέρνησης  κρατώντας στην
 ουσία όμηρο τον Ελληνικό λαό για την ομαλή μετάβαση της εξουσίας στα χέρια του για να συνεχίσει με μικρές παραλλαγές την εργολαβία  καταστροφής του Γεωργίου Παπανδρέου.
       Είναι πρωτοφανείς και σκανδαλώδης η άρνηση ανάληψης πρωτοβουλίας και ευθύνης για την έκφραση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού ενάντια σε μια κυβέρνηση που δεν εμπιστεύεται και δεν στηρίζει και μιας πολιτικής που δεν πιστεύει.
       Η αντιπολίτευση δεν απαλλάσσεται των ευθυνών της για τη σημερινή κατάσταση και γίνεται συνένοχος με την παθητική της στάση αρνούμενη το θεσμικό της ρόλο που είναι ο έλεγχος της διατήρησης της νομιμότητας και της τήρησης του συντάγματος.
       Αυτή η τακτική δεν της επιτρέπει να καρπωθεί σε μεγάλο βαθμό τη φθορά της κυβέρνησης μέχρι τώρα και προσπαθεί να κάμψει τη δικαιολογημένη αντίδραση του κόσμου στη μνημονιακή πολιτική και να τη μετατρέψει απέχθεια στο ΠΑΣΟΚ που θα τους οδηγήσει στην ΝΔ για να εφαρμόσει εκείνη το μνημόνιο με αλλαγή μείγματος πολιτικής!
       Προδότες κ Σαμαρά δεν είναι μόνο αυτοί που ξεκίνησαν την πολιτική της τρόικα αλλά και αυτοί που θέλουν να την συνεχίσουν.
       Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κ Σαμαρά πέφτει σε δύο εικοσιτετράωρα αν το κόμμα σας ανακοίνωνε  την  καταγγελία της σύμβασης με το ΔΝΤ και την ΕΕ στα διεθνή δικαστήρια και απειλούσε με στάση πληρωμής των δανείων που θα οδηγούσε στην κατάρρευση τους τοκογλύφους τραπεζίτες που μας δάνεισαν αγοράζοντας ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου και καλούσες τον κόσμο ξεκάθαρα να απαλλαγή από το ΠΑΣΟΚ και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ
       Όσο δεν γίνεται αυτό είσαι μέρος του συστήματος που εργάζεται για την εξυπηρέτηση  των ίδιων συμφερόντων με την κυβέρνηση ενάντια στο συμφέρον της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού και ο κόσμος θα παραμένει μακριά από την πολιτική σας μέχρι την έκρηξη του που θα εκτονωθεί δικαίως και εναντίον σας.
  
  Απόλυτα πεπεισμένος από τις μέχρι τώρα ενέργειες σας για την ένοχη συνενοχή σας για το σημερινό αδιέξοδο σας θεωρώ στυλοβάτη της κυβέρνησης για την εξαπάτηση και την προδοσία του ελληνικού λαού και της χώρας.

Μάκης Αρμενιάκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ