Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Αστυνομία τροφίμων

       Έλαβα και αναρτώ το παρακάτω e-mail αφού πρώτα αναφέρω τα εξής:
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ο συνδυασμένος τρόπος δράσης που δεν είναι θεσμοθετημένος και φυσικά ανακοινώσιμος! και η όποια πληροφόρηση προκύπτει από ευαισθητοποιημένους πολίτες σε Ελλάδα Ευρώπη και Αμερική και διαδίδονται φυσικά μόνο μέσω διαδικτύου γιατί εντελώς συμπτωματικά τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται!!
       Όσοι από εσάς μπείτε στον κόπο και κοιτάξετε τα links που αναφέρονται στο e-mail και γενικά ενημερώνεστε για αυτό το τεράστιο θέμα ενημερώστε και τους φίλους σας και τους γνωστούς σας.
      Η ενημέρωση και η αντίδραση μας είναι ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τα όσα δόλια και εφιαλτικά μας ετοιμάζουν αν όχι σε εμάς σίγουρα στα παιδιά σας.
Codex Alimentarius
Μάκης Αρμενιάλος

      

kostas nistikos

 προς Εμένα
Καταλάβατε τι κάνουν ; Για να κερδίζουν χρόνο, περνάνε στην Αμερική τους κανόνες για την ιδιωτική και βιολογική καλλιέργεια και στην Ευρώπη τους κανόνες για την Εναλλακτική ιατρική (για την κατάργηση της δηλαδή).  Όταν τους έχουν έτοιμους (νομιμοποιημένους από Γερουσία και Ευρωβουλή κατά περίπτωση), τους επεκτείνουν αυτόματα παντού. 
Δείτε: 

Brussels moves against herbalists

Αστυνομία τροφίμων
Ο νέος νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει την παραγωγή τροφίμων στο κήπο και στο κτήμα ....

Population Reduction 2012 (Codex Alimentarius)

Σταματήστε την Κατευθυντήρια Οδηγία για τα Παραδοσιακά Φαρμακευτικά Προϊόντα Φυτικής Προέλευσης Υπογράψτε εδώ : http://www.gopetition.com/petition/39757.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ