Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Σε νέα καταγγελία προέβη ο κ Στέλιος Λουλουδιάς στο τέλος της συνεδρίασης του ΔΣ του δήμου



Σε νέα καταγγελία προέβη ο κ Στέλιος Λουλουδιάς στο τέλος της συνεδρίασης του ΔΣ του δήμου.
ο κ Στέλιος Λουλουδιάς
       Σε νέα καταγγελία προέβη ο κ Στέλιος Λουλουδιάς στο τέλος της συνεδρίασης του ΔΣ του δήμου αμέσως μετά την συζήτηση των προ ημερήσιας διάταξης θεμάτων καταθέτοντας και φωτογραφίες για την διάνοιξη ιδιωτικού δρόμου στον  Άγιο Νικόλα τον Μεραλούδι  με μηχανήματα και προσωπικό  της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου!
       Ο αντιδήμαρχος κ Ευάγγελος Ασβεστάς που είναι και υπεύθυνος της Τεχνικής Υπηρεσίας πήρε το λόγω και είπε ότι δεν έγινε κάτι για το δικό του συμφέρον και ότι εξυπηρέτησε τους δημότες της περιοχής που έστρωσε 30-30 μέτρα το δρόμο προκαλώντας τη αντίδραση του κ Λουλουσιά που επανέλαβε ότι έγινε δρόμος και όχι στρώσιμο 100 μέτρα μήκους.
       Ο κ Δήμαρχος απάντησε ότι κακώς έγινε με αυτό τον τρόπο αλλά δουλειά τους είναι και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν να επιλύουν τα προβλήματα των δημοτών και ζήτησε την συνεργασία όλου του συμβουλίου σε αυτό.
       Ο κ Δημήτρης Διαμαντάρας στην συνέχεια τόνισε ότι όλοι μαζί συμφωνούν για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών αλλά τόνισε πως οι ενστάσεις τους γίνονται για την δική σας προστασία κ Δήμαρχε και επικαλέστηκε τα λόγια του Δημάρχου στο παρελθόν για νομιμότητα.
       Φέρτε το θέμα στο Συμβούλιο να το ψηφίζουμε όλοι μαζί και μετά να γίνονται όλα νόμιμα και με τάξη.
       Τέτοιες ενέργειες χωρίς την κατάθεση Τεχνικού προγράμματος και χωρίς απόφαση ΔΣ  του δήμου σας εκθέτουν κατέληξε ο κ Διαμαντάρας.
        Στην συνέχεια τέθηκε και η δεύτερη ερώτηση του κ Λουλουδιά για την κοπή των δέντρων στο Κριθώνι, θέμα για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει σε παλαιότερη ανάρτηση, όπου τονίστηκε και πάλι ο αυθαίρετος τρόπος που ενήργησε ο κ Ασβεστάς χωρίς τις απαραίτητες άδειες.
        Στη διάρκεια της συζήτησης των δύο αυτών θεμάτων οι τόνοι ανέβηκαν χωρίς ευτυχώς να ξεφύγουν τα όρια της ευπρέπειας. Χαρακτηριστικός του κλίματος είναι ο διάλογος που ακολουθεί:
       Πρόεδρος ΔΣ μη μιλάτε κ Λουλουδιά πρίν σας δώσω το λόγω.
        Ε. Ασβεστάς δεν πειράζει είναι μικρός !
        Σ. Λουλουδιάς ποιος είναι μικρός; Εμένα είπατε μικρό κ Ασβεστά, μικρός είσαστε εσείς.
       Το λόγω πήρε ο Δήμαρχος που παραδέχτηκε ότι «έγινε λάθος τι θέλετε να κάνουμε τώρα; Υπόσχομαι ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα ξαναγίνουν στο μέλλον και αν υπάρξουν οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν».



       Τις φωτογραφίες από τη διάνοιξη του δρόμου που κατήγγειλε ο κ Λουλουδιάς και κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο στη χθεσινή Συνεδρίαση τις πήραμε από τον ίδιο.
Μάκης Αρμενιάκος

       
      
        

3 σχόλια:

megainvest real estate leros είπε...

ΡΕ ΜΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

yannisleros είπε...

Καταγγέλλω 2 ματάκια …λένε οι αδελφοί Κατσιμίχα …
Να τους καταγγείλουμε όλους κι εγώ μαζί και πρώτος πρώτος σε όλα τα κακός κείμενα
Αλλά να καταγγείλω την διάνοιξη ενός κατσικόδρομου πάνω σ ένα βουνό με μια απλή μπουλντόζα και με καμία 50ρια ευρώ κόστος για το πετρέλαιο ??????????
Φοβερό το θέμα και θα έπρεπε να περάσει από έγκριση 18 επιτροπών ανατροπών και συμβουλίων …
Γνώμη μου καλώς έγινε όπως έγινε .. άνοιξε ένας αγροτικός δρόμος χωρίς κόστος για μελέτες και εργολαβίες πάνω σ ένα βουνό που εκτός από μερικούς τσομπάνους θα είναι χρήσιμος και σε περίπτωση πυρκαγιάς …
Ας μας πουν οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια τα κονδύλια και τα λεφτά για διάνοιξη και συντήρηση αγροτικών δρόμων που πήγαν ?

Εγώ προσωπικά θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του δήμου να φτιάξει το παρκινγκ στην αγία μαρίνα
για το φτιάξιμο του αγροτικού δρόμου
Αλλά και για το ότι άρχισε από τώρα και όχι μέσα στο καλοκαίρι ο καλλωπισμός και το κλάδεμα των δέντρων χωρίς να σφάζονται τα δέντρα ……
Μπορούν να γίνουν έτσι απλά χωρίς λεφτά χωρίς μελέτες χωρίς μελετητές και εργολάβους δεκάδες μικρά μεγάλα έργα στο νησί μας φτάνει να υπάρχει μεράκι και διάθεση
Όλα τα αλλά σας αγαπώ μεν αλλά τα ακούω βερεσέ

Μάκης Αρμενιακος είπε...

megainvest real estate leros είπε...
ΡΕ ΜΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
Αγαπητέ φίλε δεν γράφω μόνο τα αρνητικά γράφω για ότι βλέπω και ακούω και για ότι ενημερώνομαι!
Αγαπητέ φίλε yannisleros έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου και θα συνεχίσω να το λέω! το πλεονέκτημα της αμφίδρομης επικοινωνίας είναι αυτό που κάνει το bloggig ξεχωριστό και το πλεονέκτημα αυτό φαίνεται στα σχόλια όπως το δικό σου!
Πρόσφερες με το σχόλιο σου μια άλλη οπτική για το θέμα που πιθανώς πολλοί δεν το είχαν ζυγίσει και από αυτή τη μεριά!
Αν δεν υπάρχει κακοπιστία και φανατισμός όλες οι διαφορετικές απόψεις προσφέρουν σφαιρικότητα αυξάνοντας την αντικειμενικότητα των συμπερασμάτων που ο κάθε ένας ελεύθερα διαμορφώνει τη γνώμη του.
Πάντως είναι τεράστιο θέμα το πως πρέπει να ένας σύμβουλος να προασπίζεται το συμφέρον του πολίτη όταν υπάρχει θέμα ουσίας απέναντι στο τυπικό της νομιμότητας.
Ενθαρρυντικό για μένα πάντως είναι ότι κανείς στην αντιπολίτευση δεν διαφώνησε με το έργο και έδειξαν διάθεση συνεργασίας να ψηφίζουν τέτοια έργα ακολουθώντας όμως το τυπικό για την νομιμοποίηση τους.
Σε κάθε περίπτωση όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ