Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Τα δελτία των 8 (εκ. ευρώ..)

       Αμέσως μετά την επανάσταση της ιδιωτικής τηλεόρασης τα δελτία ειδήσεων μετατράπηκαν σε εκπομπές χειραγώγησις αποβλάκοσεις και ελέγχου - διαμόρφωσις της κοινής γνώμης.
       Μέχρι και πριν ενάμιση χρόνο αυτό γίνονταν προς όφελος του Ελληνικού λαού [ ;) ], υπερασπιζόμενοι τα πάσης φύσεως δίκαια αιτήματα  του λαού στο πλευρό των εργαζομένων, στην αυταρχική και απάνθρωπη δράση των ΜΑΤ που μερικές σκηνές χρήσης των γκλοπ   συντηρούνταν για εβδομάδες στην επικαιρότητα από αγανακτισμένους δημοσιογράφους που υποστήριζαν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της διαμαρτυρίας του λαού κτλ και ενισχύοντας με κάθε τρόπο την διάλυση τη σύγχυση και τη χρεωκοπία πάντα στο όνομα της υπεράσπισης του ελληνικού λαού!
       Τώρα που άρχισε η δεύτερη φάση του σχεδίου όλα άλλαξαν χωρίς όμως να αλλάξουν και τα πρόσωπα που σκίζονται για τη σωτηρία της πατρίδας και για τον υψηλό μέσο όρο μισθοδοσίας (ωραία πατέντα εξαπάτησης) των ΔΕΚΟ και τα πάσης φύσεως παράλογα επιδόματα.
       Είναι τόσο γελοίοι οι δημοσιογράφοι που αν δεις ένα δελτίο ειδήσεων πριν από δύο χρόνια και ένα σημερινό δεν αξίζει ούτε να τους φύσεις και σου προκαλεί την ίδια γελοία εντύπωση ενός καραγκιόζη πρωθυπουργού πριν δύο χρόνια σε διαδηλώσεις ανάμεσα στο πλήθος και το σημερινό λιμοκοντόρο με γραβάτα που περιφέρεται στα διεθνή σαλόνια  μεθοδεύοντας την αφαίμαξη του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:greekpanorama
Τα δελτία των 8 (εκ. ευρώ..)


Είναι τουλάχιστο αστεία η αντίδραση των παρουσιαστών των κεντρικών δελτίων τις τελευταίες ημέρες σε όσα “αναγκάζονται” να εκφωνήσουν. Η κάτοικος περιοχής Ανακτόρων (η ακριβότερη περιοχή στην Ελλάδα) Όλγα Τρέμη φορώντας κολιέ που αξίζει όσο ένα ολόκληρο αρθρωτό λεωφορείο μαζί με τους επιβάτες ρωτάει τους απεργούς γιατί ταλαιπωρούν τον κοσμάκη! Η σύζυγος εφοπλιστή και γειτόνισσα της κυρίας Τρέμη, Έλλη Στάη συνομιλεί με τους μετανάστες προσπαθώντας να καταλάβει τι τους οδήγησε εδώ...

Ο -κατά δήλωσιν του χθες στον REAL fm- ένας από τους 50 πιο υψηλά φορολογούμενους Έλληνες Νίκος Χατζηνικολάου αναλύει με τον διαμένοντας εις Κάννες Γιώργο Τράγκα το δράμα της Ελληνίδας νοικοκυράς που βλέπει το καλάθι της να αδειάζει…
Μέσα σ’ όλη αυτή την κατάσταση, ο τηλεθεατής παρακολουθεί σοκαρισμένος τα πρόσωπα που μπέρδεψαν τη δημοσιογραφία με το celebrity lifestyle και την κοινωνική παρέμβαση με την προσωπική ισχύ να αναλαμβάνουν κάθε βράδυ από τις 8 να λύσουν τα προβλήματα του ελληνικού λαού σε 60 λεπτά.
Κύριοι και κυρίες είμαστε σε κρίση. Όχι μόνο οικονομική αλλά και τηλεοπτική. Ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε ειδήσεις στη Βρετανία, τη Γαλλία τη Γερμανία. 
Εκεί όπου η είδηση δεν είναι το πρόσωπο του παρουσιαστή, αλλά τα πραγματικά γεγονότα στην Αίγυπτο, τη Μέση Ανατολή, το κέντρο της Αθήνας…


http://www.mediablog.gr/archives/12348
http://www.antinews.gr/2011/02/04/83828

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ