Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Α.Κακλαμάνης: Γιωργάκη, κάνε εκλογές αλλιώς θα φάμε ...πολύ ξύλο

πηγή:greekpanorama
Α.Κακλαμάνης: Γιωργάκη, κάνε εκλογές αλλιώς θα φάμε ...πολύ ξύλο

Να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές κάλεσε τον πρωθυπουργό ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, εξαπολύοντας βαριές εκφράσεις για την εικόνα που εμφανίζει η κυβέρνηση. 

“Η χώρα είναι σε κατάσταση πολέμου. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, να πάμε τότε στο λαό”, επισήμανε ο κ. Κακλαμάνης. 
Όμως, οι πονοκέφαλοι για το Μαξίμου συνεχίζονται, αφού ο κ. Κακλαμάνης προανήγγειλε ότι θα καταψηφίσει ένα άρθρο του νομοσχεδίου για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων. 
“Δεν μπορώ να ψηφίσω το άρθρο 7, που θα επιτρέπει την επιβολή εισφοράς σε μη μέλη του ΤΕΕ”, είπε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας ότι “το άρθρο αυτό θα καταπέσει ως αντισυνταγματικό στο Συμβούλιο της Επικρατείας”. 
Η εν λόγω δήλωση του κ. Κακλαμάνη προκάλεσε την απάντηση του υφυπουργού Οικονομικών, Φίλιππου Σαχινίδη, που… πέταξε το μπαλάκι στο Δημήτρη Ρέππα. 
“Αν κρίνει ο υπουργός Υποδομών ότι πρέπει να λύσει αυτό το θέμα, θα αναλάβει πρωτοβουλία”, είπε ο κ. Σαχινίδης, προκαλώντας την έκρηξη του Απόστολου Κακλαμάνη: 
“Ο υφυπουργός δεν είναι σε θέση να διορθώσει, να προσθέσει ή να αφαιρέσει; Δεν μπορεί η Βουλή να νομοθετεί με αυτόν τον τρόπο. 
Δεν μπορώ να ψηφίσω ένα άρθρο που παραβιάζει το άρθρο 5 του συντάγματος, την οικονομική ελευθερία και τον ανταγωνισμό που υποτίθεται ότι σκοπεύει, επιβάλλοντας χαράτσια σε μη μέλη οποιουδήποτε”, κατέληξε ο Απόστολος Κακλαμάνης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

23/2/2011

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

τα συλλαλητήρια ξεκινάνε στις 11 το πρωί


ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ;;; ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ Η ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;



ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ....

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ!

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ