Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Καλυμνίων - Συμβολική Κατάληψη του Δημαρχείου


πηγή:kalymniansvoice.gr

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Καλυμνίων - Συμβολική Κατάληψη του Δημαρχείου




Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Καλυμνίων ετοιμάζετε για κινητοποιήσεις. Την Τρίτη ανακοίνωσαν τρίωρη Συμβολική Κατάληψη του Δημαρχείου αλλά και την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης για να ενημερωθούν όλα τα μέλη πάνω στα νέα μέτρα Κυβέρνησης-Τρόικας αλλά και να οργανωθεί καλύτερα η Γενική Απεργία που έχουν προγραμματίσει για την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου προκειμένου να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα στην «εξουσία». Ακολουθεί το ενημερωτικό δελτίου που μας έστειλε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Καλυμνίων...

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Καλυμνίων
Τρίτη 22-2-2011 Συμβολική Κατάληψη όλων των Δημαρχείων της Χώρας -  Ώρες 10.00 - 13.00.
Συνάδελφοι, καλούμαστε όλοι να συμμετέχουμε στην συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου 10.00 – 13.00 και πραγματοποίηση την ίδια ώρα Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ όλοι για την ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ της κυβέρνησης, της Τρόικας και του κεφαλαίου, ενάντια σε κάθε εργασιακό – ασφαλιστικό μας δικαίωμα.
ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, την άμυνα μας, ενάντια σε όλους αυτούς που έχουν βάλει στόχο τους εργαζομένους, τους μισθούς, τις συντάξεις, την κοινωνική ασφάλιση, την υγεία, την παιδεία. Ενάντια σε όλους αυτούς που σχεδιάζουν για τον εργαζόμενο την γενικευμένη φτώχεια και εξαθλίωση, για όλες τις επόμενες δεκαετίες, για μας και τα παιδιά μας.
ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ
Στην γενική απεργία της Τετάρτης να σπάσουμε κάθε αυταπάτη κάθε αναμονή. Με την καθολική συμμετοχή μας να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα σε κυβέρνηση, Τρόικα, Κεφάλαιο ότι τα σχέδια τους δεν θα περάσουν.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
- Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ