Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Με την προστασία των ΜΑΤ για άλλη μια φορά η επίσκεψη Παπανδρέου,αυτή τη φορά στην Θράκ

Επεισοδιακή άφιξη του Πρωθυπουργού στην Κομοτηνή


Επεισοδιακά εξελίσσεται η άφιξη του Πρωθυπουργού στο ξενοδοχείο Αrcadia της Κομοτηνής.  
Στις 3 περίπου, έξω  στο δρόμο για το ξενοδοχείο διαδηλωτές του ΠΑΜΕ επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο και εμποδίστηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ . Ακολούθησε συμπλοκή, έγινε χρήση χημικών και οι διαδηλωτές παρέμειναν στο σημείο.
Σε δηλώσεις του πριν λίγο το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κρυωνάς διαμαρτυρήθηκε  έντονα για το γεγονός και κατήγγειλε τη στάση της αστυνομίας.
Πριν από μερικά λεπτά υπήρξε χρήση χημικών ενώ μέσα στο ξενοδοχείο διεξάγεται η Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων (παρουσία πολυμελούς υπουργικού κλιμακίου) , εν αναμονή του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος μεταβαίνει από το Δημάρχιο οδικώς μέχρι την Ξάνθη και από κεί με ελικόπτερο προς την Κομοτηνή.
Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης  βγήκε από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητώντας να μην γίνεται χρήση χημικών. Ο Πρωθυπουργός έφτασε τελικά στο ξενοδοχείο Arcadia  λίγο πριν τις 6.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΤΕΣ
Κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό έχουμε καταλάβει τον ρόλο σας, για αυτό μην συνεχίζετε να προκαλείτε άλλο την νοημοσύνη μας με τα φτηνιάρικα κόλπα σας.

Όποιος από εσάς θέλει να διαφοροποιηθεί από αυτή την επαίσχυντη και προδοτική κοινοβουλευτική ομάδα ένας δρόμος μόνο του μένει για να μεταμορφωθεί από κότα σε λιοντάρι .. αυτός της παραίτησης!!!

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ