Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΆΡΤΕΜΙΣ: ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ !

        Η καθυστέρηση στην ανάρτηση για την χθεσινή εκδήλωση των Βραβείων ΆΡΤΕΜΙΣ οφείλεται στην άρνηση συνεργασίας του προσωπικού μου Υπολογιστή με τη φωτογραφική μηχανή που  ευθύνεται και για το μέτριο αποτέλεσμα των φωτογραφιών παρά την προσπάθεια επεξεργασίας για την βελτίωση τους.


ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΆΡΤΕΜΙΣ: ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ !
Με μεγάλη επιτυχία έγινε η απονομή των βραβείων και η κοπή της πίτας του συλλόγου στο κινηματοθέατρο στο Λακκί.


       Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ Αντώνη Νταλλαρή όπου μετά το χαιρετισμό και το σχόλιο για τη μικρότερη προσέλευση κόσμου από την αναμενόμενη όπως είπε, που όμως δεν επηρέασε στο ελάχιστο την ωραία εξέλιξη της εκδήλωσης όπως αποδείχθηκε, χαιρετισμό απηύθυνε ο κ Δήμαρχος  Μ. Κόλιας  όπου τόνισε την προσφορά του συλλόγου στο νησί μας και την προβολή του σε όλο τον κόσμο.
       
       Κατόπιν η γραμματέας του συλλόγου κ Αναστασία Φασόλη ανάγνωσε από τα πρακτικά την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του συλλόγου της Τετάρτης 11 Μαρτίου 1998 για τη θέσπιση απονομής βραβείων του συλλόγου, και την απόφαση της 10 Δεκεμβρίου 2010 για τη φετινή απονομή των βραβείων ΑΡΤΕΜΙΣ.

       Στη συνέχεια ο κ Α. Νταλλαρής απένειμε το βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς στην κ Ορφανάκη Γεωργία υπεύθυνη Ειδική Νεφρολόγος της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού  του νοσοκομείου μας για την κοινωνική της προσφορά με τη συμβολή της στην επιτάχυνση και την επίλυση των προβλημάτων στην υλοποίηση και λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο νησί μας.
        Η κ Γεωργία Ορφανάκη ευχαριστώντας για την τιμή που της έγινε είπε ότι δεν έκανε τίποτα περισσότερο από ότι της υπαγορεύει η επιστημονική και ανθρωπιστική της συνείδηση, ενώ απευθυνόμενη στον κ Κόλια για τις κινητοποιήσεις που ξεκινούν από τη Δευτέρα για τα προβλήματα υγείας του νησιού μας είπε όταν υπάρχει καλή υγεία στην περιφέρεια έχουμε καλή κοινωνία.

       Το βραβείο πολιτιστικής προσφοράς σε φορέα   απένειμε ο κ Νταλλαρής στη Θεατρική ομάδα Λέρου για την ποιότητα των παραστάσεων και την διάρκεια της προσπάθειας και της επιμονής για την πολιτισ
τική ανάπτυξη του τόπου.
       Η κ Φρόσω Τζανουδάκη ως εκπρόσωπος της ΘΟΛ παρέλαβε το βραβείο ευχαριστώντας για την αναγνώριση του έργου της ομάδας που ξεκίνησε το 1982 από την Αρτεμη με σκοπό την αναβάθμιση της θεατρικής παιδείας του νησιού μας κάνοντας μια αναδρομή στην πορεία της ΘΟΛ με την παρουσία του μεγάλου μας ηθοποιού που σκηνοθέτησε και καθοδήγησε την ομάδα στα πρώτα χρόνια της δράσης της και τους άξιους συνεχιστές του έργου του με την κ Βίλλη Δεκούλη στην Κεντρική σκηνή και την Δημιουργία της παιδικής σκηνής με τον Μανούσο Γρυλλάκη, τον Κώστα και την Κατερίνα Βελή στην  αρχή και με τον Λευτέρη Διαμαντάρα και την Ειρήνη Ντινάκη. μέχρι τώρα

       Το βραβείο πολιτιστικής προσφοράς σε πρόσωπο απένειμε στο κ Γιώργο  Κουτσανέλο με αναφορά στο πλούσιο βιογραφικό του, το σημαντικό πολιτιστικό του έργο και για την αγάπη του στο νησί μας που τον οδηγεί όποτε είναι δυνατό να βρίσκεται κοντά μας.
       Ο κ Κουτσανέλος ευχαρίστησε για το βραβείο και αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αγαπήσει και να ασχοληθεί με την μουσική και τους λόγους που του αρέσει να βρίσκεται στο νησί μας αναφέροντας μάλιστα ότι η αιτία για την σύνθεση δικής του μουσικής υπήρξε ο φίλος του και πρόεδρος του συλλόγου κ Νταλλαρής στη Λέρο.

        Τέλος το βραβείο Μη Δημότη Λέρου απονεμήθηκε  στη περιφερειακή σύμβουλο κ Τζένη Φάκα για την προσφορά της σαν νομαρχιακή σύμβουλος στηρίζοντας σε μια τετραετία περισσότερο από κάθε άλλον το πολιτιστικό έργο του συλλόγου μας και του νομού μας.
       Η κ Τζένη Φάκα αφού ευχαρίστησε για την τιμή που της έγινε αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του συλλόγου Άρτεμις στον πολιτισμό και στη συγκίνηση που ένιωσε στο «Γάμος στα Δωδεκάνησα»  το καλοκαίρι του 2009 που συνέβαλε στην υλοποίηση του αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο και δεσμεύτηκε το ίδιο να πράξει  και στο μέλλον.

       Η εκδήλωση συνέχισε με μουσικό πρόγραμμα από τους Μιχάλη Τσαγκαράκη, Βαλάντη Γιαννακό, Δημήτρη Σταματέλο, Γιάννη Καλογερόπουλο, Αντώνη Νταλλαρή, και                                    Γιώργο Κουτσανέλο.

      Η κοπή της πίτας σήμανε και το τέλος αυτής της όμορφης εκδήλωσης που σίγουρα θα άξιζε μεγαλύτερης προσέλευσης του κόσμου, τόσο για τους διοργανωτές που προσπάθησαν και πέτυχαν μια άριστα στημένη εκδήλωση, όσο και για τους βραβευθέντες που με την δράση τους προσέφεραν σε όλους μας και στο νησί μας.

       Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν και βοήθησαν για την εκδήλωση αυτή.

Μάκης Αρμενιάκος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Otan apaksionontai ta topika mesa enimerosis fysiko einai na min yparxei proseleusi kosmou

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ,ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

200 ΑΤΟΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΛΕΡΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ .

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ