Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

O Λαός έχει...."κουραστεί" !

ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Τ.Ο Ρόδου

Λαός έχει...."κουραστεί" !

Ο κυρίαρχος λαός έχει πραγματικά κουραστεί από : τις ανούσιες επισκέψεις, τις δημόσιες σχέσεις, τα ψεύτικα χαμόγελα, τις κορνίζες των φωτογραφιών, τους βαρύγδουπους τίτλους,  τις "κορώνες", τα "βαρίδια", τις δημόσιες εμφανίσεις ατόμων που προσπαθούν να οικειοποιηθούν και να σφαιτεριστούν καταστάσεις και..."προβληματισμούς"...
Ολα αυτά γίνονται για το "θεαθήναι" και μόνο....
Στις δύσκολες αυτές ώρες που βιώνει η Πατρίδα, μοναδικός γνώμονάς μας είναι το εθνικό συμφέρον. Είναι η πίστη στην Ελλάδα του Πολιτισμού και της Ιστορίας.



Για τα στελέχη και τα μέλη της Ν.Δ, "καθήκον" είναι η διάχυση του μηνύματος της ελπίδας για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση και σε εκλογική ετοιμότητα...
Προκειμένου, όμως να γίνουμε πιστευτοί στον Λαό, οφείλουμε να του απλώσουμε το χέρι με ειλικρίνεια, ανεξάρτητα αν μας ψήφισε, να ακούσουμε την κριτική του, να αποδεχτούμε τα λάθη μας, να αφουγκραστούμε τα προβλήματά του, να συνδιαμορφώσουμε θέσεις και δυναμικά, μαζί να τις διεκδικήσουμε.
Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι να δώσουμε αυτοπεποίθηση στους Έλληνες. Πίστη στον εαυτό τους. Πίστη στο μέλλον της χώρας. Πίστη στους νέους ανθρώπους. 
Τότε και μόνο τότε, θα έχουμε προσφέρει στον Λαό...
Γλαρός Ιωάννης
Υπεύθυνος Τομέα Παιδείας Ν.Δ. Τ.Ο. Ρόδου
Εκπαιδευτικός-πρώην αν. Δ/ντής ΙΕΚ Ρόδου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μανωλιός έβαλε τα ρούχα αλλιώς! Τώρα που λούφαξαν οι άλλοι βγήκαν σεργιάνι οι προηγούμενοι. Καθίστε καλά! Σας περιμέμουν μεγάλα χουνέρια,δεν καταλάβατε με ποιούς είναι ζωχαδιασμένος ο λαός; ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!! Ξύπνησε επιτέλους και μαύρο φίδι που σας έφαγε, φελλοί έ, φελλοί!
Αγνωστος,πρώην πρόσκοπος,πρώην αφισοκολλητής,πρώην κορόιδο,διάφορα πρώην κύριε τάδε πρώην αναπληρωτή Δ/ντή του ΙΕΚ.

glaros ioannis είπε...

Ανώνυμε χρήστη....η κριτική είναι καλοδεχούμενη αρκεί να...μην έχει χρώμα "μαύρο" και φοράει "κουκούλα"....Πέρασε για τα καλά η εποχή αυτή. Δεν συμφωνείς?

Γλαρός Ιωάννης

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ