Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Δείτε τι μπορεί κάνει η προοπτική μάσας και της αρπαχτής.(vid)

       Πολλές αναρτήσεις με άρθρα της κ Σοφίας Βούλτεψη είχα κάνει και εγώ, όπως και πολλά άλλα blogs, εκτιμώντας την σοβαρότητα και μια συνέπεια στο λόγο της, που έμοιαζε  να οφείλονται αυτά που έγραφε, στην προσωπική της ιδεολογικοπολιτική ταυτότητα και σταθερές αρχών και αξιών.
       Δεν πληροφορηθήκαμε ποτέ αν υπήρξε κάτι τόσο σημαντικό, που θα μπορούσε να αλλάξει τόσο δραματικά τις θέσεις της και τη στάση της, και έτσι κρίνοντας με βάση αυτά που γνωρίζουμε, εξηγούμε αυτή την αλλαγή ως αποτέλεσμα της ένταξής της και την εκλογή της ως βουλευτή, με την Νέα Δημοκρατία.
       Αυτό φυσικά, δίνει λαβές και δικαιώματα σε όσους την κατηγορούν για ανειλικρίνεια και καιροσκοπισμό, κάτι που δεν είναι βέβαια πρωτοφανές, αλλά πολύ συνηθισμένο και συμβάλει στην αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.
       Κυρία Σοφία μου, άνθρακας ο χρυσός, που καταντάει φάρσα όταν βγαίνεις δημοσίως στην τηλεόραση και προκαλείς με το να υπερασπίζεσαι, με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα, όσων κατηγορούσες για προδοσία λίγους μήνες πριν, ΧΩΡΙΣ να έχει αλλάξει τίποτα, παρά μόνο το γεγονός ότι είσαι βουλευτής του κόμματος, που συνεχίζει σήμερα την προδοσία που ΕΣΥ κατάγγελλες μόλις εχθές. Κρίμα…….
 Υ/Γ  Ειρήνη μου (πολύ πιο ωραίο από το Ρένα!) θα το έβαζα από χθες, αλλά δεν μπόρεσα, και συμπτωματικά σήμερα την είδα στον ΑΝΤ και τα πήρα! Σε ευχαριστώ για το link

Μάκης Αρμενιάκος
πηγή: anti-ntp.net

Δείτε τι μπορεί κάνει η προοπτική μάσας και της αρπαχτής.(vid) H Mεγαλύτερη κολοτούμπα στην Ιστορία του Ελληνικού Κοινοβουλίου
Η Σ.Βούλτεψη αρθρογραφούσε στην διαδικτυακή εφημερίδα “ελεύθερη ζώνη”. 
Καθημερινά μας έστελνε αντιμνημονιακά άρθρα εκλιπαρώντας την άμεση δημοσίευση και επίσκεψη του αντιμνημονιακού της site. 
Καθημερινά μιλούσε για τον εκβιασμό των τραπεζών, την αυταπάτη του ευρωμονόδρομου και το ψευτοδίλημμα του “ή μνημόνιο ή δραχμή. Mάλιστα απαντώντας στον τότε Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ στα περι χρεωκοπίας αν δεν πάρουμε την δόση, χαρακτηριστικά την θυμόμαστε να λέει: “Τι λες μωρε; αυτά είναι ψέματα  δεν πρόκειται να χρεοκοπήσουμε αν δεν πάρουμε την δόση αφού όλα τα χρήματα πάνε στους τραπεζίτες”.  
Με απλά λόγια ήταν στην πλευρά του αντι-μνημονίου και κατηγορούσε συνεχώς τους τραπεζίτες, τους μνημονιακούς βουλευτές, και την κυβέρνηση των τοκογλύφων…
Σήμερα, με τον πιο προκλητικό τρόπο αφού έβαλε υποψηφιότητα και εξελέγχει με το μνημονιακό κόμμα των δοσιλόγων (που κατηγορούσε ως τσιράκια των τραπεζών) υπερασπίζεται το μνημόνιο3 , υπερψήφισε τα εργασιακά και θα υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό. 
Από τις μεγαλύτερες κολοτούμπες στην ιστορία του Ελληνικού κοινοβουλίου. 
Κάποτε μιλούσε για εθνική προδοσία -όπως θα δείτε στο βίντεο- σήμερα υπερψηφίζει τα νομοσχέδια τα οποία συνεχίζουν την προδοσία και μάλιστα συνιστούν μεγαλύτερη προδοσία. 
Είδατε τι μπορεί να κάνει η αρπαχτή μάσας, θεσούλας και βολέματος; Πούλαγε επανάσταση καθημερινα. Μόλις της υποσχέθηκαν καρέκλα, τα πούλησε όλα και γύρισε. Απλά δεν ξεχνάμε… 
Δείτε τα βίντεο 

1 σχόλιο:

Ντίνα είπε...

Το πόσο γρήγορα έπεσε στα μάτια μου αυτή η κυρία , δεν περιγράφεται. Εκεί που έλεγα πως επιτέλους υπάρχει και μία δημοσιογράφος που λέει τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη, ξαφνικά έπαθε μετάλλαξη. Κρίμα, γιατί προσπαθώντας να πείσει, λέει μπούρδες και το ξέρει και φαίνεται και είναι για κλάματα. Μου είναι αδύνατον πλέον να την ακούω.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ