Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΚΕ: Νέο φορολογικό αντιλαϊκό ντου κυβέρνησης – τρόικας

       Από το μεσημέρι που υπήρξαν η πρώτες διαρροές από το Υπουργικό Συμβούλιο για τη φορολόγηση των ακινήτων και η πληρωμή τους μέσω του Λογαριασμού της ΔΕΗ, μου καρφώθηκε η επίμονη ιδέα της άρνησης πληρωμής τους.
       Η ανακοίνωση του ΚΚΕ ήταν η πρώτη και μοναδική μέχρι τώρα που καλεί ανοιχτά τον κόσμο σε άρνηση πληρωμής αυτού του φόρου.
       Πριν πλακωθώ γεμάτος θυμό να γράψω για το ληστρικό και απαράδεκτο τρόπο είσπραξης εσόδων για τους ανέφικτους στόχους τους, ακολούθησα τη συμβουλή φίλων για ψυχραιμία, και έριξα μια πολύ μεγάλη ματιά στα πάρα πολλά blog που παρακολουθώ και ενημερώνομαι, ανακαλύπτοντας σε ένα σχόλιο τον τρόπο για να μην  πληρώσουμε αυτό το φόρο!
       Κατάθεση του ποσού για το λογαριασμό της ΔΕΗ χωρίς το φόρο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων!
       Αυτό βέβαια δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο αλλά θα το ερευνήσω, όπως και κάθε άλλη κίνηση για αυτό το θέμα και θα επανέλθω!
       Ίσως ένας τρόπος απέναντι στα χημικά και τα γκλομπς είναι η μαζική ανυπακοή!
       Ψηφίζετε ότι θέλετε και υπογράψτε ότι θέλετε να δούμε πως θα εφαρμοστούν αν εμείς (μαζικά) δεν θέλουμε να τα εφαρμόσουμε!!!
Μάκης Αρμενιάκος

ΚΚΕ: Νέο φορολογικό αντιλαϊκό ντου κυβέρνησης – τρόικας

ΚΚΕ: Νέο φορολογικό αντιλαϊκό ντου κυβέρνησης – τρόικας
Μετά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών το ΚΚΕ σημειώνει σε ανακοίνωση του ότι 


 «στο νέο φορολογικό αντιλαϊκό ντου κυβέρνησης - τρόικας η απάντηση του λαού πρέπει να είναι: Τέλος οι θυσίες μας για την κρίση, την ευρωζώνη και την ΕΕ. Πλατειά συμμετοχή στην οργανωμένη άρνηση πληρωμής για τα φοροχαράτσια στην οποία καλεί το ΠΑΜΕ και άλλες ριζοσπαστικές οργανώσεις».
«Λαϊκή αντεπίθεση για να εμποδιστεί, να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική της σημερινής επικίνδυνης κυβέρνησης και της οποιαδήποτε συγκυβέρνησης. Εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ, στο εργατικό λαϊκό κίνημα. Ή ο λαός θα σωθεί ή η κερδοφορία της πλουτοκρατίας» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.
πηγή: NewsKosmos.Com/www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ