Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

leros.com.gr Δημοσιοποίηση και της επιστολής παραίτησης του κ Ευάγγελου Ρούσσου

       Και με νέα δημοσιοποίηση επιστολής παραίτησης, του κ Ρούσσου Ευάγγελου αυτή τη φορά, συνεχίζει το leros.com.gr στο φλέγον θέμα που αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο, το Δήμο και τους κατοίκους, ενώ ακόμα δεν υπάρχει απάντηση του δημάρχου ή γνωστή σε εμάς, τοποθέτηση της αντιπολίτευσης.
       Απόσπασμα της ανάρτησης του leros,com.gr αναδημοσιεύουμε παρακάτω, ενώ την επίμαχη επιστολή μπορείτε να διαβάσετε στο εν λόγω site κάνοντας κλικ σε ένα από τα πολλά λινκ (πηγή, φωτογραφία, κτλ) που έχουμε.
Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:leros.com.gr

Η επιστολή παραίτησης του δημοτικού συμβούλου κ. Βαγγέλη Ρούσσου από όλες τις θέσεις ευθύνης του Δήμου Λέρου
Δημοσιεύτηκε 11 Σεπτεμβρίου, 2011
Στα πλαίσια της αντικειμενικότερης ενημέρωσης των αναγνωστών μας, παραθέτουμε παρακάτω την επιστολή παραίτησης του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφούσας παράταξης κ. Βαγγέλη Ρούσσου από τη θέση του Προέδρου του αθλητικού οργανισμού του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. και από κάθε άλλη αρμοδιότητα.



Ο κ. Ρούσσος στην επιστολή του αυτή, κάνει λόγο για "διάσταση απόψεων σε θέματα τακτικής" καθώς και για τη "μη τήρηση προαπαιτούμενων διαδικασιών για την ορθή λειτουργία των θεσμών". Τέλος, δηλώνει ότι παραμένει στο συνδυασμό με τον οποίο εξελέγει ως δημοτικός σύμβουλος ελπίζοντας ότι θα του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό και την πρόοδο της Λέρου. Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή του κ. Ρούσσου.
περισσότερα στο leros.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ