Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Δ. Κρεμαστινός Για να γίνει ανάπτυξη θα πρέπει να έχουμε ύφεση!. Δεν μας τα λες καλά κ Καθηγητή!

       Δεν μας τα λες καλά κ Καθηγητή! Παρά το σεβασμό (από τη δημόσια εικόνα) που σας έχω, δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω έντονα με τις δηλώσεις σας.
       Καταρχήν όπως προκύπτει από τις δηλώσεις σας παρακάτω, η μνημονιακή πολιτική δεν μας προέκυψε κατόπιν πιέσεων και σκληρής διαπραγμάτευσης ως αποτέλεσμα αδιεξόδου (μονόδρομος), αλλά ως επιλογή για την ανάπτυξη!
       Ακόμα προκύπτει ότι δεν αναγκάζεστε όπως μας δηλώσατε σαν κόμμα και κυβέρνηση να εφαρμόσετε μέτρα αντίθετα στην ιδεολογία σας, αλλά για απαραίτητα μέτρα με βάσει τις επιλογές σας για ανάπτυξη.
        Επίσης κ Κρεμαστινέ δηλώσατε ότι πήρατε την μεγάλη απόφαση να προχωρήσετε στην ανάπτυξη και ότι στα μέσα του δρόμου αναγκαζόσαστε να εξηγήσετε αυτό που θα έπρεπε να το είχατε εξηγήσει!!!!.



Τώρα που τα είπαμε και τα εξομολογηθήκαμε, όλα καλά, πάμε παρακάτω! 
        Τι λέτε ΡΕ ! Από πότε παίρνετε τις μεγάλες αποφάσεις εσείς για αυτά που θα υποφέρουμε εμείς, και το λέτε σαν κάτι το φυσιολογικό και το δεδομένο, χωρίς ίχνος ντροπής και ενοχής.
       Πως έχετε τα μούτρα να ξεστομίζετε τέτοιες κουβέντες, όταν βγήκατε με το σύνθημα λεφτά υπάρχουν, και τις θεωρίες για τις ολέθριες επιπτώσεις για την οικονομία από το πάγωμα των μισθών που θα έκανε ο Καραμανλής; 
       Από πότε νομιμοποιείτε μια κυβέρνηση που έλαβε έγκριση για ανάπτυξη και αυξήσεις να επιλέγει την βαλκανιοποίηση της οικονομίας χωρίς ανανέωση  της λαϊκής εντολής;
       Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να δεσμεύεται τη χώρα και τους πολίτες  στην εξαθλίωση για πολλά περισσότερα χρόνια από τη διάρκεια της έτσι κι αλλιώς παράνομης και καταχρηστικής δική σας θητείας;
       Γιατί ζητάτε τη συναίνεση των κομμάτων της βουλής για τη νομιμοποίηση των πράξεων σας, παρακάμπτοντας την ανώτατη νομιμοποίηση της βούλησης του λαού;
       Γιατί όλοι σας μιλάτε ότι βάλλεται η δημοκρατία σε κάθε αποδοκιμασία και κάθε  γιαούρτωμα πολιτικού  και δεν μιλάτε καθόλου για κάθε χημικό και βάναυση  κατασταλή  νόμιμου και ειρηνικού διαδηλωτή;
       Μπορεί να εξακολουθείτε να κατέχετε την ιδιότητα και τον τίτλο του επαγγέλματος σας και του πολιτικού, αλλά ψάξτε εσείς και οι συνάδελφοι σας να βρείτε να αντικαταστήσετε αυτούς του Δημοκράτη και του Σοσιαλιστή γιατί  τους έχετε απολέσει στη συνείδηση του Ελληνικού λαού.
Μακης Αρμενιάκος
       
           
Για να γίνει ανάπτυξη θα πρέπει να έχουμε ύφεση!


Η επιλογή για τη χώρα είναι η Βαλκανοποίηση της οικονομίας ή να μπούμε σε περιπέτεια δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός με αφορμή τις ανακοινώσεις του υπουργού Οικονομικών.
«Ξεκάθαρα για να γίνει ανάπτυξη θα πρέπει να έχουμε ύφεση, αυξημένη ανεργία καλύτερους όρους για τον επενδυτή με μειωμένη φορολογία όπως στα Σκόπια ή τη Βουλγαρία, βαλκανοποίηση της οικονομίας. Είναι σκληρό αυτό που λεω, είναι τραγικό, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ο άλλος δρόμος θα ήταν μία περιπέτεια, να μην πάρουμε τίποτα από ΔΝΤ και ΕΕ να προχωρήσει η οικονομία μας εκ των ενόντων, και ενδεχομένως επιστροφή στην δραχμή» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Πήραμε μία μεγάλη απόφαση ότι θα προχωρήσουμε στην ανάπτυξη και τη σύνθεση, θα έπρεπε να έχει στηριχθεί η προσπάθεια από το μεγαλύτερο τμήμα της Βουλής με όλους τους τρόπους διαφορετικά η χώρα δεν θα προχωρήσει. Στα μέσα του δρόμου αναγκαζόμαστε να εξηγήσουμε αυτό που θα έπρεπε να το είχαμε εξηγήσει» πρόσθεσε.
Ο κ. Κρεμαστινός κάλεσε την αντιπολίτευση να είναι πιο υπεύθυνη για να βγούμε από το σημερινό αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ