Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Στάση Εργασίας Τετάρτη Πέμπτη και 24ωρη Απεργία την Παρασκευή των Ακτινολόγων και στο Νοσοκομείο της Λέρου.

        Στάση Εργασίας Τετάρτη Πέμπτη και 24ωρη Απεργία την Παρασκευή των Ακτινολόγων και στο Νοσοκομείο της Λέρου.
      Μετά και από επιβεβαίωση που λάβαμε από εργαζόμενο στο ακτινολογικό του Νοσοκομείου μας, σας πληροφορούμε ότι την Τετάρτη 8/6/2011 και την Πέμπτη 9/6/2011 Θα έχει στάση εργασίας από τος 10:00 εως την λήξη της βάρδιας και την Παρασκευή 10/6/2011 24ωρη απεργία. 
       Κατά την περίοδο αυτών των κινητοποιήσεων θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για να εξυπηρετεί ΜΟΝΟ επείγοντα περιστατικά.
      Τους λόγους των κινητοποιήσεων του κλάδου καθώς και η ανακοίνωση τους βρίσκονται παρακάτω από το site του συλλόγου τους.
Μάκης Αρμενιάκος

"Ο Αγώνας μας για την προάσπιση της ειδικής άδειας απουσίας, της ακτινολογικής άδειας, ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ.">Ο Αγώνας μας για την προάσπιση της ειδικής άδειας απουσίας, της ακτινολογικής άδειας, ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ.


P1010060
Ο Αγώνας μας για την προάσπιση της ειδικής άδειας απουσίας,
της ακτινολογικής άδειας, ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ.
Μέσα από την ενότητα που οι τεχνολόγοι ακτινολόγοι και οι χειριστές ακτινολογικών σφυρηλατούν στην πράξη, αποφασίζουν:


  1. 1.Στάση Εργασίας Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 10.00 και συγκέντρωση στις 11.00 έξω από το υπουργείο υγείας φορώντας άσπρες μπλούζες.
  2. 2.Την Πέμπτη ξεκινάμε στις 08.00 το πρωί με συνελεύσεις στους χώρους δουλειας, ενημέρωση των συναδέλφων όλων των τμημάτων και των κλινικών , καθώς και των ασθενών και των συνοδών τους , με συζήτηση και ενημερωτικά φυλλάδια.
  3. 3.Στις 10.00 το πρωί της Πέμπτης συμμετέχουμε στην στάση Εργασίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ , και στις 11.00 το πρωί συγκεντρωνόμαστε ξανά έξω από το υπουργείο Υγείας με άσπρες μπλούζες.
  4. 4.Την Παρασκευή στις 10 Ιουνίου κατεβαίνουμε σε 24ωρη πανελλαδική απεργία και στις 11.00 το πρωί πάλι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας. Στην συνέχεια θα γίνει πάλι ανοικτή γενική συνέλευση για την εκτίμηση της κατάστασης.
  5. 5.Σε όλη την διάρκεια του αγώνα μας η συντονιστική Επιτροπή των Συλλόγων μας θα είναι σε διαρκή σύσκεψη.
  6. 6.Όλοι οι συνάδελφοι παρακαλούνται να παρακολουθούν την ενημέρωση της συντονιστικής επιτροπής από τον δικτυακό τόπο, και να κατεβάζουν τις επίσημες ανακοινώσεις και τα φυλλάδια ενημέρωσης του πολίτη-ασθενή.
Είμαστε ενωμένοι, είμαστε πεισμένοι για το δίκιο μας, είμαστε αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουμε, η άδειά μας θα προστατευτεί.
Ο υπουργός κ. Λοβέρδος και οι σύμβουλοί του θα έπρεπε να σέβονται και να τιμούν το έργο μας και την προσφορά μας , και να μην λοιδορούν τους επαγγελματίες Υγείας που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον άρρωστο πολίτη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας εχετε δει μεσα στους ακτινολογικους θαλαμους, να σας κανουμε ακτινογραφιες!

Μας εχετε δει στους αξονικους και στους μαγνητικους τομογραφους!

Μας εχετε δει στα σπινθηρογραφηματα και στα τμηματα πυρηνικης ιατρικης!

Μας εχετε δει στα αιμοδυναμικα και επεμβατικα εργαστηρια!

Μας εχετε δει στις μαστογραφιες,στις πανοραμικες και στις μετρησεις οστικης πυκνοτητας!

Μας εχετε δει να κουβαλαμε ενα ακτινολογικο μηχανημα μεσα στους διαδρομους του νοσοκομειου εξυπηρετώντας ανθρωπους που δεν μπορουν να μετακινηθουν!

Μας εχετε δει ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ....... Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ!!!

ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ............... ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΔΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ..... ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ!!!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ...Ο ΚΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ...

ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ...

ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ...ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ....

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ...ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ????

ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΔΙΚΑ.... ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ!!!

Νικόλαος Μ. Βασιλικός είπε...

Ολα τα παραπάνω είναι στα πλαίσια του εξευρωπαϊσμού του κράτους και των υπηρεσιών του τώρα με την παρούσα κυβέρνηση που θεωρεί οτι μπορούμε να πάμε απο την εποχή του γαϊδάρου στην εποχή του πυραύλου μέσα σε μιά νύχτα.Νομίζει ο κ.Λοβέρδος οτι τα ακτινολογικά εργαστήρια είναι όλα με τις άδειές τους απο τον Δημόκρητο και οτι όλα τα μηχανήματα λειτουργούν στην εντέλεια χωρίς καμμία απώλεια,διότι έτσι λειτουργουν στην Ευρώπη και οτι οι έλεγχοι έχουν την ίδια συχνότητα και αυστηρότητα των ευρωπαίων!Ακόμα και πέραν της ακτινοβολίας έχει υπόψη του ο κ.Λοβέρδος για τα χημικά των εμφανηστηρίων πόσο βλαβερά είναι γι΄αυτούς τους ανθρώπους;Εάν δεν υπάρχει κίνδυνος σε αυτούς τους χώρους πιός ο λόγος της επένδυσης με μόλυβδο;ποιός ο λόγος των επιγραφών προσοχής για ιοντίζουσες ακτινοβολίες;ποιός ο λόγος της ειδικής ποδιάς με μόλυβδο που φορούν οι άνθρωποι που εργάζονται στα εργαστήρια;ποιό θα είναι το κέρδος απο αυτή την περικοπή της ακτινολογικής άδειας;Μήπως κύριε Λοβέρδο στα νοσοκομεία εικοσιτετράωρης βάρδιας με έλλειψη προσωπικού θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να κοιμούντε και μέσα στο τμήμα τους;Εχετε ρωτήσει πως βγαίνουν οι βάρδιές τους όταν κάποιος συνάδελφός τους πάρει άδεια;Μήπως νομίζετε οτι είναι οι κουστουμαρισμένοι υπάλληλοι του γραφείου σας;Μήπως και αυτή η περικοπή είναι μέρος του μνημονίου; Μήπως τελικά με αυτό το μνημόνιο προσπαθείτε να μας κάνετε ανταγωνιστικούς έναντι των Κινέζων;

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ