Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Νίκη της Άμεσης λαϊκής Δημοκρατίας. Δεν είναι ουτοπία, είναι η απάντησή μας στην παγκόσμια εκμετάλλευση και καταστροφή.

Η παραγωγή, ο πλούτος, η ανεξαρτητοποίηση της χώρας μας και η τελική νίκη της Άμεσης λαϊκής Δημοκρατίας. Δεν είναι ουτοπία, είναι το μέλλον της ανθρωπότητας σε συνάρτηση με τη φύση. Είναι η απάντησή μας στην παγκόσμια εκμετάλλευση και καταστροφή. Ο πλανήτης μας ανήκει!
Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο...
Το τρίτο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, (στην Μακεδονία και την Θράκη) , τα τρία μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε...


10.000.000.000.000 (ΔΕΚΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το USGS.


Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (αν θέλουμε να συμπεριλάβουμε και τους Κύπριους ως Ελλαδίτες) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις δύο ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο νότιο άκρο του Ελλαδικού χώρου (Γαύδο). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες ως τη Μασσαλία.



Στον κόσμο, στο εξωτερικό ζουν περισσότεροι Έλληνες απ' ότι ζουν στη χώρα μας (Έλληνες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι, Αμερικάνοι, Καναδοί, Αυστραλοί κ.λ.π.) Ελλαδίτες και μετανάστες Έλληνες του εξωτερικού που συνολικά ξεπερνούν τον πληθυσμό της χώρας και καταγράφονται πάνω από δώδεκα εκατομμύρια κόσμο, για να μη μετρήσουμε και αυτούς της τρίτης και τέταρτης γενιάς. (Ουδέν σχόλιον περί αυτού, ο νοών νοείτω).
Είμαστε δεύτεροι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία, την οποία υποβαθμίζουμε συνεχώς λόγο της ακρίβειας και του ευρώ.
Έχουμε και μια δυνατή αμυντική βιομηχανία που φτιάχνει από άρματα και τζιπ, τη "ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ-ΕΛΒΟ", ως προηγμένα συστήματα λέηζερ και υπερσύγχρονα μη επανδρωμένα αεροπλάνα, όπως έκανε το Κρατικό Εργοστάσιο Αεροπλάνων (Κ.Ε.Α.) στο Ελληνικό.
Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία τα οποία κατασκευάζουν όποιο είδος πλοίου μπορεί να φανταστεί ή και να εμπνευστεί κανείς.
Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν καταπληκτικά βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϋ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.
Μέχρι και ΠΟΡΣΕ(!) φτιάχνομε στην Κατερίνη ( δείτε στο Διαδίκτυο την βιομηχανία "REPLICAR HELLAS").
Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά και είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία.


Είμαστε δεύτεροι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, τρίτοι στην παραγωγή ελαιόλαδου και στα παράγωγα της ελιάς γενικότερα, τρίτοι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια και στα ροδάκινα.
Είμαστε πρώτοι στον κόσμο σε νικέλιο, πρώτοι σε λευκόλιθο, πρώτοι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, πρώτοι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), δεύτεροι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), πρώτοι στην Ε.Ε. σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), πρώτοι και σε χρωμίτη, πρώτοι και σε ψευδάργυρο, πρώτοι και σε αλουμίνα.


Έχουμε την δεύερη ικανότερη πολεμική αεροπορία στο ΝΑΤΟ, μετά τις ΗΠΑ και την τρίτη παγκοσμίως με δεύτερο το Ισραήλ, ενώ έχουμε και το δεύτερο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό!


 


Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι στην κατοχή και εξυπηρέτηση του λαού μας;
Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι αυτή η χώρα είναι τόσο γόνιμη και μπορεί να παράγει τα πάντα, από κολοκύθια, τομάτες, σταφύλια, κρασιά, τσίπουρα, μανιτάρια τρούφες, μέλι, εσπεριδοειδή, βαμβάκια, καπνά, μέχρι καβάφες και άλλα σπάνια "εξωτικά φρούτα"; (και πάλι ο νοών νοείτω).
Για να μην πιάσουμε την κτηνοτροφία, τους Στρουθοκάμηλους και τ' αυγά τους, τα αιγοπρόβατα, τα βοοειδή, την αλιεία και της Παναγιάς τα μάτια και τους φακούς επαφής μαζί...
Έχετε αναλογισθεί ποτέ πόσο πλούσια και αυτάρκης είναι αυτή η χώρα, τη γεωπολιτική της σημασία και γιατί την ξεπουλάνε οι πουλημένοι πολιτικοί μας μπτι παρά στους ξένους;


Τι;
Μας έχουν φοβίσει ότι αν βγούμε από την Ε.Ε. και γυρίσουμε στη δραχμή, πως θα μας την πέσουν οι Τούρκοι, οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι και οι Μακεδόνες - Σκοπιανοί να μας πάρουνε τη χώρα;
Ας γελάσω λοιπόν κι εγώ!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα!!!!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;


Φίλοι και φίλες συναγωνιστές, μόνο στο δρόμο θα σπάσουμε τον τρόμο.
Η "Άμεση Λαϊκή Δημοκρατία" είναι πέρα ως πέρα εφικτή. Μικρές κοινότητες, λαϊκές συνελεύσεις, δημοψηφίσματα για τα πάντα και εκτελεστικό, συντονιστικό όργανο για όλη τη χώρα, το οποίο θα ελέγχετε από όλους.
Δεν χρειαζόμαστε κόμματα, δεν χρειαζόμαστε αρχηγούς, δεν χρειαζόμαστε εξουσίες.
Ο καθένας μας είναι μια ξεχωριστή πολιτική οντότητα που μπορεί να λαβαίνει μέρος σε όλες τις αποφάσεις, επί τέλους να λειτουργήσει αυτό το πράγμα που λέγετε δημοκρατία και μόνο τέτοιο δεν είναι (το έχουμε καταντήσει).
Και όταν λέμε πολιτική οντότητα για να το καταλάβουμε καλλίτερα: Άλλο πολιτικοποιημένος και άλλο κομματοποιημένος.
Μπουχτίσαμε από τα κομματόσκυλα. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς σε κάποιο κόμμα για να θεωρείτε πολιτικοποιημένος. Η λαϊκή συνέλευση στην πλατεία είναι ο αφρός των πολιτικών πράξεων, το διαμάντι της δημοκρατίας!
Το να ψηφίζεις κάθε τέσσερα χρόνια και μετά να αράζεις στον καναπέ σου είναι το πιο εύκολο πράγμα.
Το να έχεις αρχηγό βολεύει πάρα πολύ, γιατί το κοπάδι αποποιείται κάθε ευθύνη σφάλματος, τα ρίχνει όλα στον αρχηγό και μετά κοιμάται με τη "συνείδησή" του ήσυχη. Δε χρειαζόμαστε αντιπροσώπους και εκπροσώπους, χρειαζόμαστε τα πρόσωπά μας, ανθρώπους, τη δική μας ανθρωπιά και πολιτική οντότητα, τη θέλησή μας και πράξη, ναι. Πράξη πολιτική!
Ας ξεκολήσουμε λοιπόν από τα μοντέλα του παρελθόντος και ας προχωρίσουμε μπροστά να χτίσουμε μια κοινωνία ανθρώπινη για τα παιδιά μας, είναι το ελάχιστο χρέος μας.
Αυτό είναι το δικό μας χρέος, το χρέος του λαού και όχι αυτό που με το ζόρι μας βιάζουν για να ξεπληρώσουμε, απέναντι στις τράπεζες, τους παγκόσμιους οργανισμούς, τα χρηματιστήρια, τη Γκόλντμαν Σαξ και το ΔΝΤ.


Λέμε όχι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Αυτοοργάνωση, αυτοδιοίκηση, δημιουργικότητα και παραγωγή είναι ο δρόμος.
Η τεχνολογία και η επιστήμη στην υπηρεσία του λαού.
Σεβασμός στον συνάνθρωπο και τη μητέρα φύση.
Η χώρα και ότι εμπεριέχει ανήκει στο λαό και θα πρέπει να ανακαταληφθεί, να κατασχεθεί και να μπει σε λειτουργία μόνον και μόνον προς όφελός του.


Τα παραμύθια τέλειωσαν, σας πήραμε χαμπάρι και δε θα φύγετε με ελικόπτερα. Θα μείνετε εδώ να δικαστείτε από το λαό και να σαπίσετε στη φυλακή, όπως και οι χουντικοί της 21ης Απριλίου.
Ούτε μια υποχώρηση, δεν θα υποκύψουμε στους εκβιασμούς τους.
Είμαστε άνθρωποι, είμαστε ειρηνιστές, μαλάκες όμως δεν είμαστε και στη βία θα απαντήσουμε αναγκαστικά με βία αν χρειαστεί. Μη μας φέρετε σ' αυτό το σημείο γιατί θα το μετανιώσετε πικρά. Αυτή τη φορά δεν θα τα καταφέρετε να μας διαιρέσετε. Θα έχετε να κάνετε με έναν λαό γροθιά στα σάπια στομάχια σας.
Η υπομονή έχει και τα όριά της.
Αδέρφια μη μασάτε, αυτοί μας φοβούνται, ούτε στο δρόμο δεν κυκλοφορούν πια και πολύ καλά κάνουν.


ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ