Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ

      Η ιστορία με τους ψεκασμούς της ατμόσφαιρας chemtrails είναι τεράστια και έχει απασχολήσει αρκετά τα blogs, με πολλές αναφορές σε ένα θέμα που η πολιτεία αρνείται έστω και να το σχολιάσει.
       Παρά το ότι δεν είχα χρόνο να διερευνήσω το link που δίνει η ανάρτηση, το δημοσιεύω για όσους θέλετε να το κάνετε μόνοι σας.
Μάκης Αρμενιάκος

ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ




Από τις ελάχιστες αναρτήσεις που δεν ελέγχθηκαν και για αυτό υπήρχε και η σχετική ειδοποίηση.
Από την εταιρεία    www.3dsa.gr πήραμε και αναρτήσαμε το σχόλιο της εταιρείας το οποίο και αναρτήσαμε και μπορείτε να διαβάσετε ακριβώς κάτω από αυτή την ανάρτηση.
       Αμέσως τηλεφώνησα στην εταιρεία και συνομίλησα με τον υπεύθυνο ο οποίος με πολύ καλή διάθεση μου εξήγησε για την παραπλανητική αυτή ανάρτηση, που βλάπτει και δυσφημεί την καθόλα νόμιμη και με υψηλή επιστημονική κατάρτιση σε νόμιμες υπηρεσίες συνεργαζόμενη και με πανεπιστημιακά προγράμματα και εφαρμογές.
       Επίσης τονίστηκε η απόλυτα διαφανής λειτουργία της εταιρείας και με δική της ιστοσελίδα στο Internet από όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες της.
      Κατόπιν όλων αυτών σβήσαμε το προηγούμενο παραπλανητικό περιεχόμενο της ανάρτησης και το αντικαταστήσαμε με αυτό που διαβάζεται τώρα.
      Ζητάμε συγνώμη για την παράλειψη μας αυτή και η προσπάθεια μας για τον έλεγχο των αναρτήσεων και την όσο το δυνατόν εγκυρότητα των αναρτήσεων που δημοσιεύουμε.
 Ο σύνδεσμος της εταιρείας που μπορείτε να επισκεφθείτε για να δείτε μόνοι σας  www.3dsa.gr
Μάκης Αρμενιάκος 

1 σχόλιο:

3dsa είπε...

3Δ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε.
κυρίες – κύριοι,

Αναφορικά με τους ισχυρισμούς σας για την εταιρεία μας (“3dsa”), που αναρτήσατε στο διαδίκτυο (σε blogs & σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης), και συγκεκριμένα αναφορικά με (δήθεν) συμμετοχή της εταιρείας μας σε ψεκασμούς στον αέρα, σας γνωρίζουμε ότι η εταιρεία μας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους αναφερόμενους αεροψεκασμούς – ούτε έχει τα τεχνικά μέσα και τις δυνατότητες να ενεργήσει σχετικές πτήσεις.
Συνεπώς, κάθε αναφορά και ισχυρισμός σας είναι αβάσιμος – γεγονός που γνωρίζετε πλέον με σαφήνεια & πρέπει να παύσετε άμεσα. Επίσης, σας καλούμε να ανακαλέσετε κάθε σχετική αναφορά για την εταιρεία μας, και να πράξετε κάθε απαραίτητη ενέργεια να ανακληθούν οι σχετικές αναφορές σας σε κάθε ιστότοπο κλπ., ή άλλως να υπάρξει η σχετική διάψευση.
Τέλος, σας δηλώνουμε ρητά ότι επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας και ειδικά για την αποζημίωσή μας, με την επισήμανση ότι η διασπορά ψευδών αναφορών στο διαδίκτυο υπάγεται στην έννοια του ποινικού αδικήματος της δυσφήμισης (συκοφαντικής ή απλής).
Το νομικό τμήμα

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ