Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Έντονη δραστηριότητα και πρωτοβουλίες από τον γραμματέα της Ένωσης Υπαλλήλων Κ.Θ. Λέρου κ Μαρούλη Μιχάλη όπου ανάρτησε πανό απέναντι από τα γραφεία της διοίκησης του ΚΘΛ στο Νοσοκομείο!!

Έντονη δραστηριότητα και πρωτοβουλίες από τον γραμματέα της Ένωσης Υπαλλήλων Κ.Θ. Λέρου κ Μαρούλη Μιχάλη όπου ανάρτησε πανό απέναντι από τα γραφεία της διοίκησης του ΚΘΛ στο Νοσοκομείο !
       Έντονη δραστηριότητα και πρωτοβουλίες από τον γραμματέα της Ένωσης Υπαλλήλων Κ.Θ. Λέρου κ Μαρούλη Μιχάλη όπου ανάρτησε το πανό που βλέπετε στην φωτογραφία παρακάτω, απέναντι από τα γραφεία της διοίκησης του ΚΘΛ στο Νοσοκομείο της Λέρου στο Λακκί, και κυκλοφόρησε έντυπο με καυστικό περιεχόμενο, όπου μπορείτε επίσης να δείτε παρακάτω.
       Μόλις έγιναν σε εμένα γνωστές αυτές οι πληροφορίες, έσπευσα για να φωτογραφήσω το πανό και να προμηθευτώ της έντυπες ανακοινώσεις του Σωματείου για την απεργία, για την οποία θα υπάρξει άλλη ανάρτηση, και του κ Μαρούλη, έφθασα στα γραφεία του Σωματείου όπου βρίσκονταν σε συνεδρίαση του ΔΣ. και κατέστη δυνατόν μια σύντομη συνομιλία μαζί του.
       Δεν πάει άλλο! η μεθοδευμένη διάλυση του ΚΘΛ από την κυβέρνηση και τη Διοίκηση θα βρει σθεναρή αντίσταση από τους εργαζόμενους αλλά και τον Λεριακό λαό που πρέπει να αγωνιστούμε από κοινού για την προστασία του δικαιώματος στην υγεία του κάθε πολίτη, μας είπε ο κ Μαρούλης αρνούμενος παράλληλα να δεχθεί να φωτογραφηθεί στο φακό του blog μας για αυτή την ανάρτηση! δεν διεκδικώ να γίνω διάσημος παρά μόνο τα δικαιώματα του κάθε εργαζόμενου και του πολίτη στη Λέρο και παντού σε θέματα υγείας.

       Χωρίς καμία αρμοδιότητα πέραν του απλού πολίτη, δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες του κ Μαρούλη ευχόμενοι την γενικότερη κινητοποίηση όλων των πολιτών για την δίκαιη επίλυση των προβλημάτων που η κυβέρνηση, μας ρίχνει το βάρος εναντίων όλων μας μονομερώς.

Μάκης Αρμενιάκος 


Ακολουθεί η έντυπη καυστική ανακοίνωση που διένειμε ο κ Μιχάλης Μαρούλης.


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Κ.Θ.Λ.
         ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ  ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ
       "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"



ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΤΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ

ΕΠΑΡΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 
ΤΟΥ Κ.Θ. ΛΕΡΟΥ ΑΜΕΣΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ