Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Εχθές έγινε η "Ημέρα Δημιουργίας" από το Μουσικοκινητικό Τμήμα της "Αρτεμις" στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Δημ. Σχολείο Αγίας Μαρίνας.


Εχθές έγινε  η "Ημέρα Δημιουργίας" από το Μουσικοκινητικό Τμήμα της "Αρτεμις" στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Δημ. Σχολείο Αγίας Μαρίνας.
       Ο λίγος κόσμος (αναμενόμενο για τέτοια εκδήλωση) δεν εμπόδισε τους μικρούς μας πρωταγωνιστές να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους με την δασκάλα τους κ  Αλεξάνδρα Φωτεινού, διασκεδάζοντας οι ίδιοι αλλά και τους γονείς τους που αποτελούσαν την πλειοψηφία του κοινού.



       Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία ο πρόσεδρος της Άρτεμις κ Νταλαρής Αντώνης όπου τόνισε την απουσία επιλογών για τα παιδιά αυτής της ηλικίας στο νησί μας, την καλή δουλειά που γίνεται από την υπεύθυνη τη μουσικοκινητικής  κ Φωτεινού για την προσέγγιση των παιδιών με το αντικείμενο, και την διάθεση του ΔΣ και του ίδιου για την αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας ή την υλοποίηση κάθε ιδέας από τον πολιτιστικό σύλλογο για την κάλυψη περισσότερων δραστηριοτήτων, καλώντας τον κόσμο σε συνεργασία.



       Οι πόρτες του συλλόγου είναι ανοικτές για την υλοποίηση κάθε ιδέας ή συνεργασίας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.


       Ευχαρίστησε το σύλλογο σκαφών για τα κιόσκια που στήθηκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, που θα γίνονταν το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, όπου θα μπορούσαν να έπαιρναν μέρος και όσα παιδιά βρίσκονταν σαν επισκέπτες στην εκδήλωση.


       Να σημειώσω την όρεξη των παιδιών για την συμμετοχή τους στα παιχνίδια και ασκήσεις μουσικοκινητικής του δεύτερο μέρους, καθώς και των μπουφέ με πολύ ωραίες λιχουδιές που τιμήθηκαν δεόντως! 


       Πέρα από τα συγχαρητήρια στους συντελεστές της εκδήλωσης να τονίσουμε την ευεργετική παρουσία της κ Φωτεινού σε αυτό τον τομέα στο νησί μας και ασφαλώς τις ενέργειες αξιοποίησης της τόσο από το σχολείο όσο και από τον Σύλλογο, που δείχνει ότι για να υπάρξει αποτέλεσμα χρειάζεται η γνώση, η καλή διάθεση και η συνεργασία πολλών ανθρώπων.  
Μάκης Αρμενιάκος
Σημείωση: κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ