Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Έγινε από το καταδυτικό κέντρο " HYDROVIUS", στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, υποβρύχιος καθαρισμός της Αγίας Μαρίνας.



       Εχθές το πρωί  όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει, έγινε από το καταδυτικό κέντρο  " HYDROVIUS",  στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, υποβρύχιος καθαρισμός της Αγίας Μαρίνας.
       Εμείς ήμασταν εκεί για να σας μεταφέρουμε όσα έγιναν και να αναδείξουμε όσο μπορούμε κάθε καλή προσπάθεια και πρωτοβουλία.

       Το " HYDROVIUS" καταδυτικό κέντρο, που πήρε αυτή την ωραία πρωτοβουλία είναι επιχείρηση του συμπατριώτη μας Κουβά Κωνσταντίνου, και προσφέρει εκπαίδευση, εξοπλισμό και οργανωμένες ομάδες καταδύσεων με μεγάλη εμπειρία, απόλυτη ασφάλεια και απονέμει διπλώματα σε όσους παρακολουθήσουν τους ολοκληρωμένους κύκλους εκπαίδευσης του κέντρου κατάδυσης.

  Λίγο πριν τις 10:00 συγκεντρώθηκαν στην έδρα του   καταδυτικό κέντρο  " HYDROVIUS" στο Κριθώνι οι εθελοντές που θα έπαιρναν μέρος στην αποστολή του υποβρύχιου καθαρισμού, για να επιλέξουν και να ετοιμάσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό.

       Κατόπιν ξεκίνησαν οδικώς για την Αγία Μαρίνα όπου περίμεναν και οι υπόλοιποι εθελοντές που θα έπαιρναν μέρος στην προσπάθεια αυτή ενώ με προορισμό την αγία Μαρίνα ξεκίνησε και το σκάφος συνοδείας του καταδυτικού κέντρου.

Οι ετοιμασίες και ο απαραίτητος έλεγχος ολοκληρώθηκε στην Αγία Μαρίνα και η επιχείρηση ξεκίνησε.

      Συγχαρητήρια στον κ Κ. Κουβά για την πρωτοβουλία και σε όλους συμμετείχαν και βοήθησαν σε αυτό το πραγματικά ωραίο σκοπό.

Με αφορμή τέτοιες ενέργειες είναι καιρός να σκεφτούμε τη στάση μας και τη συμπεριφορά μας απέναντι στο περιβάλλον. 
Μάκης Αρμενιάκος 

     



/div>

1 σχόλιο:

Maria Soulou είπε...

Ωραία πρωτοβουλίες!!! Ελπίζω να είναι παράδειγμα προς μίμηση...

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ