Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011

1,2 τρισ. μας χρωστάει η Γερμανία (Ο ΓΑΠ μετά την Ελλάδα θα σώσει και τη Γερμανία!!!)

       Τη λύση στο ευρωπαϊκό μπάχαλο από την ασφυκτική κηδεμονία της Γερμανίας μπορεί να δώσει μόνο η Ελλάδα!
       Αν κάνουμε συμμαχία με όλες τις άλλες χώρες για την αναγκαστική πληρωμή των αποζημιώσεων από τη Γερμανία στην Ελλάδα, τότε η Γερμανική Οικονομία θα δεχθεί τεράστιο πλήγμα που δεν θα μπορεί να διαχειριστή χωρίς συνέπειες, με αποτέλεσμα να ανέβουν τα σπρέντς και να ανοίξει ο δρόμος για την επίθεση των αγορών και των τοκογλύφων, αναγκάζοντας την Γερμανία να καταφύγει στο μηχανισμό στήριξης και άρα να χάσει μεγάλο μέρος της Εθνικής της κυριαρχίας!.
       Η Ελλάδα βγαίνει από το μνημόνιο, ανακτά την Εθνική της κυριαρχία και ο κ ΓΑΠ γίνεται η σημαντικότερη πολιτική προσωπικότητα στην Ευρώπη που με το πλεόνασμα χρηματοδοτεί τις αδύνατες οικονομίες των άλλων κρατών ενώ παράλληλα του αναγνωρίζεται η ΣΩΤΗΡΙΑ της Γερμανίας χάρη του Μηχανισμού Στήριξης που αυτός δημιούργησε!!
       Δηλαδή ο ΓΑΠ μετά την Ελλάδα θα σώσει και τη Γερμανία!!!
       Δεν ξέρω αν κάνω καλά που διακωμωδώ ένα σοβαρό θέμα όπως είναι αυτό που αφορά την παρακάτω ανάρτηση αλλά νισάφι πια, πόσο μπορείς να μένεις σοβαρός με όσα έχουν προηγηθεί, όσα συμβαίνουν και όσα ήδη ξέρεις ότι πρόκειται να συμβούν;  
       Είναι και αυτή η ζέστη και η εποχή που σε αναγκάζουν να χαλαρώσεις, γιαυτό πάρτε τις παραλίες πιείτε τις μπύρες σας και πάρτε δυνάμεις για τον Σεπτέμβρη που αναμένεται πιο καυτός και από τον μεγαλύτερο καύσωνα !
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:anti-ntp
1,2 τρισ. μας χρωστάει η Γερμανία

Αναλυτικά και αποκαλυπτικά στοιχεία για το μεγάλο θέμα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα παρέθεσαν, λίγες ημέρες πριν στη Βουλή,ο Μανώλης Γλέζος και ο Στέφανος Ληναίος, πρόεδρος και υπεύθυνος αντίστοιχα της γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των ....
οφειλών αυτών.

Κατέθεσαν στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής και ιδιαίτερα ο Μ. Γλέζος αναφέρθηκε διεξοδικά στις οφειλές. Οπως είπε, το πρώτο κεφάλαιο αφορά τις οφειλές προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Πρόκειται για τους αρχαιολογικούς θησαυρούς, τις επανορθώσεις για την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, ύψους 7,1 δισ. δολαρίων, και το αναγκαστικό δάνειο ύψους 3,5 δισ. δολαρίων, αγοραστικής αξίας 1,938 και για τα δύο ποσά.

Ο Μ. Γλέζος αναφέρθηκε και στην καταστροφή της οικονομίας της χώρας η οποία επήλθε: 1) Με την αρπαγή του 51% των μετοχών των ΔΕΚΟ και όλων των μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων 2) Με τη διατροφή των στρατευμάτων κατοχής, σύνολο 670.000 στρατός, η οποία ανήλθε σε 8 δισ. δρχ. το μήνα, 3) Με το πλαστό χαρτονόμισμα Reichs Kredit Kassenschine είχαμε άμεση λεηλασία επιχειρηματιών. Εγινε εξαγορά του με 530.894 χρυσές λίρες Αγγλίας, τον Αύγουστο του 1941 4) Με τη ληστεία νομισμάτων 5) Με το αναγκαστικό δάνειο με ρηματική διακοίνωση στις 23.3.1942 που επιβλήθηκε στην Ελλάδα και είχε αναδρομική ισχύ από 1.1.1942. Υπόλοιπο 3,5 δισ. δολ. αγοραστικής αξίας του 1938 6) Με τις δημεύσεις. Το 10% της αγροτικής παραγωγής, επιτάξεις σε σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, οικήματα. Με τις κατασχέσεις σε μέσα συγκοινωνίας και μεταφοράς 7) Με τις αμέτρητες αρπαγές και ληστείες οικιών, καταστημάτων σε όλη τη χώρα.

Οπως επισήμανε ο κ. Γλέζος, με πρόχειρους υπολογισμούς των οικονομολόγων μελών του Εθνικού Συμβουλίου, το σύνολο των γερμανικών οφειλών προς το Δημόσιο ανέρχεται περίπου σε 1,2 τρισ. ευρώ.

Το δεύτερο κεφάλαιο αφορά τα θύματα. Εχουν καταγραφεί 89 αναγνωρισμένα ολοκαυτώματα.
Ο Στ. Ληναίος παρέδωσε όλο το υλικό στα μέλη της επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ