Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΦΑΚΕΛΟΣ 2012 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ - ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΠΡΟΣΟΧΗ Όσοι θέλουν να κοιμούνται ήσυχοι, να βλέπουν και να ακούν τα ΜΜΕ, 
να πιστεύουν στο κόμμα τους και να νομίζουν ότι με τον αγώνα τους και τη ψήφο στο κόμμα τους κάνουν το χρέος τους να μην το διαβάσουν! ή θα εκνευριστούν ή θα χάσουν τον ύπνο τους!
       Αυτή η ανάρτηση είναι ένα μικρό κομμάτι από το βιβλίο του ερευνητή Ξαγοράρη Αντώνη των εκδόσεων σκέψης της ΕΟΕ.
       Στις περισσότερες από 479 σελίδες του βιβλίου χωρισμένο σε 22 κεφάλαιο αναφέρεται σε όλες τις πτυχές του θέματος 2012 και το απόσπασμα αυτό είναι από το κεφάλαιο 21 Ελλάδα 1967-2010.
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:eoellas.org
ΦΑΚΕΛΟΣ 2012  ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ(Ανδρέας Παπανδρέου
 (1919-1996)

Γεννήθηκε στην Χίο. Γιος του Γεωργίου Παπανδρέου και της Σοφίας Μινέικο, κόρης του Πολωνού Ζίγκμουντ Μινέικο (* ΣΤΟΑ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ»). Συνελήφθη από το καθεστώς Μεταξά, αφέθηκε ελεύθερος και αναχώρησε για τις Η.Π.Α. Το ίδιο και ο γιος του. Συνελήφθη από το καθεστώς Παπαδόπουλου, αφέθηκε ελεύθερος και αναχώρησε για τις Η.Π.Α. Ήταν ο μόνος πολιτικός που αφέθηκε επισήμως ελεύθερος από τη χούντα, με παρέμβαση των Η.Π.Α.)


Η ιστορία πηγαίνει πολλές δεκαετίες πίσω, φίλε αναγνώστη. Ας την δούμε από την αρχή. Από τότε που η Margharet Tschad  (σύζυγος του μελλοντικού πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου) εργαζόταν στις ΗΠΑ ως γραμματέας της γνωστής οικονομικής δυναστείας Rothschild (μιλάμε για την ίδια οικογένεια που έκλεψε τόνους χρυσού από το θησαυροφυλάκιο. Είναι γνωστό τοις πάσι πως ο Ανδρέας Παπανδρέου, μετά από πολλά χρόνια στις ΗΠΑ, έλαβε «εντολές» το 1974



2012 Όλη η αλήθεια
 414
Ελλάδα 1967- 2010 
να επιστρέψει στην Ελλάδα με έναν σκοπό: Να ΄΄πουλήσει΄΄  αντίαμερικανισμό! Να ανακόψει το ανερχόμενο μετά από 7 χρόνια δικτατορίας ΚΚΕ (Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας). Και έτσι έγινε. Ο Ανδρέας Παπανδρέου με τα λεφτά των Rothschild ίδρυσε το1974 το ΠΑΣΟΚ, με σκληρά αντιαμερικανική γραμμή και συνθήματα που όλοι θυμούμαστε (έξω οι αμερικανικές βάσεις, έξω το ΝΑΤΟ΄΄ κτλ) και έτσι έκλεψε από το ΚΚΕ τα συνθήματα και τους κέντρο αριστερούς ψηφοφόρους. Φυσικά, όταν το 1981 ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ έγιναν κυβέρνηση, ξέχασαν τον αντιαμερικανισμό. Το ΚΚΕ έμεινε εκτός κυβερνήσεων, καθηλωμένο στο 8 - 9%, όπως ακριβώς ήθελαν η ΗΠΑ και οι μασόνοι.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, στα γραφεία της «πλανηταρχικής» οικογένειας Rothschild, ο γνωστός σε όλους μας υπέρμαχος της διάλυσης των εθνικών κρατών και των Βαλκανίων George Soros, παρουσιάζει τον Αλέξ Ρόντος, τον αόρατο σημερινό υπουργό εξωτερικών της Ελλάδας (στην διπλανή φωτογραφία ο κύριος Παπανδρέου με την μασονική ποδιά και πιο δίπλα του ο Προκόπης Παυλόπουλος!!!!)  Τότε, και ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι πια πρωθυπουργός, όπως σοβαρότατη διπλωματική πηγή μου αποκάλυψε δύο χρόνια μετά στη Νέα Υόρκη, οι George Soros και Rothschild κάνουν τις πρώτες σκέψεις για το πολιτικό μέλλον του υιού Γιωργάκη
 Παπανδρέου, υπό το βλέμμα της υπερφιλόδοξης μητέρας του Margharet Tschad.
 Έκτοτε, ο Ρόντος ανέλαβε να είναι (αυτό του ανετέθη) ο «αόρατος αρχηγός» των πολυπλόκαμων δράσεων των Rothschild και  Soros, ιδίως στα Βαλκάνια. Οι τεράστιοι επικοινωνιακοί μηχανισμοί των Rothschild
 και Soros, δούλευαν από τότε πυρετωδώς να φτιάχνουν το πολιτικό προφίλ του νεαρού Παπανδρέου, του οποίου η ανέλιξη στην Ελλάδα θα είναι σπουδαία (υπουργός παιδείας και εξωτερικών, πρωθυπουργός σήμερα. Είπατε τίποτα περί οικογενειοκρατίας;). Ταχύτατη όμως θα είναι και η παράλληλη ανέλιξη του Αλέξ Ρόντος… Επικεφαλής λοιπόν της ομάδας που έχει βραχυκυκλώσει ασφυκτικά των Γιώργο Παπανδρέου ( ο οποίος φυσικά το γνωρίζει….) είναι ο Αλέξ Ρόντος, με όλο το σκοτεινό παρελθόν που κάνει το γύρο του διαδικτύου και τώρα και των ελληνικών εφημερίδων. (Για τον εν λόγω κύριο θα τα πούμε


2012 Όλη η αλήθεια
 415
Ελλάδα 1967- 2010
παρακάτω).
Ο Ανδρέας Παπανδρέου όμως ήταν ανυπάκουος και δεν εκτελούσε της εντολές που του έδιναν. Ίσως να φταίει ότι είχε και πολλούς Έλληνες γύρω του. Αυτό είχε εξοργίσει τους απανταχού μασόνους.
 Ήταν λοιπόν τόσο το μασονικό μίσος κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου που μέχρι και η αριστερά ενώθηκε για να πέσει το ΠΑΣΟΚ κάτω όμως υπό τις διαταγές της μασονίας. Φυσικά σαν αρχηγός της ενωμένης αριστεράς δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από την εβραία όπως και η ίδια έχει παραδεχτεί εντός της βουλής Μύριαμ Δαμανάκη που τυγχάνει να είναι ή μία από της φωνές που φώναζαν το 74 εδώ πολυτεχνείο σας μιλάει ο σταθμός των ελεύθερων Ελλήνων!! 
Έτσι για να ξέρεται ότι όταν σφίγγουν τα γάλατα για τους μασόνους υπάρχουν πάντα έτοιμες λύσεις στο τσεπάκι. Γιατί όλα είναι θέμα σχεδιασμού και οράματος για το μέλλον. Και ας μην κρυφογελάνε οι κουμουνιστές που το διαβάζουν τώρα γιατί ακόμα και σήμερα μετά την ενορχηστρωμένη επίθεση, εναντίον των Ελλήνων από ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΛΑΟΣ. Φρόντισαν να ξανα διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον κύριο Κουβέλη. (Αλήθεια τι του υποσχέθηκαν ; )
 Που ο κόσμος δεν είχε διέξοδο προς ένα ήπιο αριστερό κόμμα.
πάντως όλα γίνονται έτσι ώστε να μην μπορούμε να στηριχθούμε πουθενά, και να οδηγηθούμε στην αποχή, για να μην τους χαλάσουμε τα σχέδια. Και συνεχίζουμε έτος 1989 γνωστό και ως βρόμικο 89.

4 σχόλια:

Ap. Gatsias είπε...

Στο διαδίκτυο, σε επίσημες κι ανεπίσημες σελίδες, ψάξτε για πλάκα, να ιδήτε πότε την κοπανά ο Αντρέας για τις ΗΠΑ. Θα εκπλαγήτε. Θα βρήτε αποδείξεις ότι την κοπανά το 1939, πολλά ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΑ κάνουν λόγο για το 1940 και τέλος απίστευτα μέγας αριθμός αναφέρουν το 1941 ! καταλαβαίνετε την σημασία που έχει αυτό έ; τότε κάτι συνέβαινε στην Ελλάδα. Πώς εν καιρώ πολέμου ο βουτυρομπεμπές του Όφα τραβάει για σταδιοδρομίες ενώ τα παιδάκια του κοσμάκη σφάζονται στον γελοίο πόλεμο των τραπεζιτών που δεν δίστασαν και το σόϊ τους λέει να κάνουνε σαπούνι. Ψάξτε ΠΟΤΕ την κοπανά ο λεχλές για ΗΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε παιδιά,πως τα κλάσατε όλα αυτά απο το στόμα???

Στραβόξυλο είπε...

Αυτοί κάνουν τα σχέδια τους , αλλά θα τους τα χαλάσει ΑΛΛΟΣ.

Προμηθέας είπε...

Υπάρχει ένα Ντοκουμέντο ΒΟΜΒΑ που λίγοι το ξέρουν για τον Ανδρέα Παπανδρέου! Ο Ανδρέας Παπανδρέου,εκτός από τσιράκι της CIA-Ρόκφέλερ,ήταν και μέλος της πιό ισχυρής Αμερικανικής Μασωνικής Στοάς "Το Ξίφος του Βασιλά Δαυίδ" στην Βοστώνη των ΗΠΑ. Tο καταγγέλει πρώην στενός του συνεργάτης ο Δ.Μπότσαρης στον "Ελεύθερο Τύπο" στις 22-4-1986. Την ίδια καταγγελία κάνει και η ορθόδοξη εβδομαδιαία εφημερίδα "Ορθόδοξος Τύπος",την μαρτυρία αυτή κάνουν δύο Εβραίοι καθηγητές! Τα δημοσιεύματα αυτά Ποτέ Δεν διαψεύστηκαν αλλά έγινε μεγάλη προσπάθεια να εξαφανιστούν! Δες εδώ: imgur.com/5fRAm7T

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ