Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ «ΦΟΥΝΤΑ» ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

       Με μεγάλη μου χαρά "ψάρεψα" αυτή την ανάρτηση!
       Είναι πολλά αυτά που δεκάδες ερευνητές σε πολλά βιβλία τους αναφέρουν τεκμηριωμένα για ελεεινά σχέδια που όλα τους έχουν ένα κεντρικό κορμό και υπηρετούν ένα βασικό σχέδιο, αυτό της παγκόσμιας διακυβέρνησης, αλλά με ασύλληπτες  συνέπειες για την ανθρώπινη κοινωνία και ζωή.
       Πολλά αποσπάσματα από τα βιβλία που έχω διαβάσει θα ήθελα να σας μεταφέρω αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω, δεν μπορώ.
       Πίσω από την επιδότηση για τα παλιά κουφώματα κρύβονταν τα πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης των κτηρίων(σε κάποιο βιβλίο ενός γραφικού έχει καταγγελθεί εδώ και πάνω από δέκα χρόνια).
       Πίσω από αυτά τα πιστοποιητικά κρύβονται οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΦΟΡΟΙ για τα ακατάλληλα ενεργειακά σπίτια ΌΛΩΝ μας που δεν θα επιτρέπεται ούτε να τα επισκευάσεις γιατί θα είναι περιβαλλοντικά ασύμφορο!! 
       Όχι όχι δεν θα μας τα πάρουν! εμείς θα τους τα δώσουμε για να μην πληρώνουμε τους δυσβάστακτους φόρους αφού δεν θα μπορούμε ούτε να τα πουλήσουμε!
       Αλλά μην ανησυχείτε, για παρόμοιους λόγους δεν θα έχουμε ούτε αυτοκίνητα και θα ζήσουμε σε τεράστιες πόλεις (και πλωτές) που ήδη έχουν ξεκινήσει να κατασκευάζονται και θα μας μπουζουριάσουν όλους μέσα, ελεγχόμενα, ομαλά, οικολογικά. 
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ «ΦΟΥΝΤΑ» ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
Γράφει ο Νίκος Καράς
Στις 14 Ιουνίου 1992, στοΡίο Ντε Τζανέϊρο, 178 αρχηγοί κρατών υπέγραψαν την Ατζέντα 21, που θεωρητικά επιθυμούσε εφαρμοζόμενη να σώσει το περιβάλλον, το οποίο όμως δεν κινδύνευε και όλο το σενάριο είχε άλλους σκοπούς, εφιαλτικούς κατά πολλούς ερευνητές.
%25CE%25A6%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A3+%25CE%2593%25CE%2599%25CE%25A9%25CE%25A1%25CE%2593%25CE%259F%25CE%25A3+%25CE%259D%25CE%2595%25CE%259F.bmpΜε αιτιολογία τον δήθεν κίνδυνο του περιβάλλοντος και της κλιματικής σταθερότητας, εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, εκτός από την πράσινη υπερφορολόγηση, προωθείται η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και η συγκέντρωση των ανθρώπων σε περιορισμένο χώρο σε όλο τον πλανήτη, για να μην κινδυνεύει,λένε, το περιβάλλον.
Έτσι αρχίσαμε να ακούμε για τους ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, που μπορεί να φθάσουντο ένα δισεκατομμύριο, εγκαταλείποντας ολόκληρες περιοχές της υπαίθρου και μετακομίζοντας στις πόλεις που θα γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Σύμφωνα με το "οικολογικό" αυτό σχέδιο, οι άνθωποι θα πρέπει χάριν του περιβάλλοντος να συγκεντρωθούν σε τερατουπόλεις-στρατόπεδα, που ωστόσο θα πρέπει να είναι πράσινες και οικολογικές, για το λόγο αυτό, θα απαγορευθούν τα αυτοκίνητα και θα επιτρέππονται μόνο τα ποδήλατα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να πέσει το μορφωτικό επίπεδο των ανθρώπων, διότι οι μορφωμένοι ανεβάζουν το βιοτικό τους επίπεδο αγοράζοντας αγαθά και δαπανώντας ενέργεια, πράγμα που δημιουργεί σκουπίδια και χαλάει το περιβάλλον.
%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2596%25CE%2595%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%259121.jpgΆρα οι άνθρωποι θα πρέπει να μην μορφώνονται και τόσο πολύ. Επίσης θα πρέπει να καταργθεί η κτηνοτροφία γιατί μία αγελάδα, παράγει τόσα αέρια θερμοκηπίου σε ετήσια βάση, όσα και ένα τζιπ4Χ4. Θα πρέπει να αρχίσει η βιομηχανική κατασκευή κρεατόμαζας, που σου εξασφαλίζει κρέας, χωρίς την ύπαρξη όμως ζώων.
Ταυτόχρονα θα δημιουργηθούν ζώνες χωρίς ανθρώπους (NO HUMAN ZONE) στις οποίες η φύση θα….. απολαμβάνει τον εαυτό της, χωρίς να κινδυνεύει από εμάς τους κακούς.
Στην φωτογραφία, με κόκκινο και κίτρινο είναι οι περιοχές χωρίς ανθρώπους και στα ελάχιστα μαύρα στίγματα θα βρίσκονται οι τερατουπόλεις όπουοι ένοχοι άνθρωποι που κόντεψαν να καταστρέψουν την καϋμένη τη φύση θα ζουν στα κρατικά σπίτια τους, που ουσιαστικά θα ανήκουν στις τράπεζες, δύο δύο ή καιτρεις τρεις οικογένειες μαζί, αφού η ιδιοκτησία θα απαγορεύεται και λόγω υψηλήςφορολογίας θα είναι αδύνατη.
Υ.Γ. Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ.
σσΟ: Ο Αγώνας για την φύση και την Μητέρα Γη είναι υπεράνω του πρόσκαιρου βολέματος οποιασδήποτε κάστας. Δυστυχώς, αυτός ο ιερός σκοπός γίνεται μοχλός της στυγνότερης παγκόσμιας δικτατορίας. Εάν πραγματικά θέλουν οι ηγέτες τύπου Democrats, Socialists με τις δολοφονικές μάζες που δημιουργούν μέσω φονταμενταλιστικών καθεστώτων ήθελαν να σώσουν τον πλανήτη, θα έπρεπε άμεσα να αυτοκτονήσουν. Η Γη θα σωζόταν αυτόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ