Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Έγινε η 3η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων στη Λέρο, και θα γίνει και η 4η, 5η, 6η παρά τη μικρή και πάλι συμμετοχή!η

Έγινε η 3η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων στη Λέρο, και θα γίνει και η 4η, 5η, 6η παρά τη μικρή και πάλι συμμετοχή!
η φώτο είναι από τη 2η Συγκέντρωση
       Με αρκετές απουσίες από την προηγούμενη φορά αλλά και αρκετές νέες παρουσίες που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για τις επόμενες συγκεντρώσεις.


       Αισιοδοξία υπάρχει και από το γεγονός ότι από τις νέες παρουσίες και από κάποιους τακτικούς, εκφράστηκε η θέληση για την πιο καλή οργάνωση αυτής της κίνησης με την ενεργή συμμετοχή εθελοντών που θα αναλάβουν πρωτοβουλίες για το σκοπό αυτό.  



       Εμείς θα παρακολουθούμε και θα συμμετέχουμε στις  εξελίξεις και θα σας κρατάμε ενήμερους.
       Στα σημερινά αξίζει να αναφερθεί η ύπαρξη ντουντούκας για την εκφώνηση των διαμαρτυριών για την επικρατούσα κατάσταση και η αναφορά σε τοπικά θέματα όπως η έλλειψη γιατρών,  η απουσία της Λέρου από τα λιμάνια προσέγγισης του πλοίου στη γραμμή από την Θεσσαλονίκη και το πρόβλημα με τον παροπλισμό του Λεωφορείου που αφήνει το νησί χωρίς συγκοινωνία.
       Θετικά σχολιάστηκε και η ανακοίνωση της συγκέντρωσης από αυτοκίνητο με μεγάφωνο σε όλη τη Λέρο από επαγγελματία που ήταν πρωτοβουλία και δαπάνη του Νίκου.
       Για κλείσιμο θα επισημάνω την παντελή σχεδόν απουσία νεολαίας, αφού η συντριπτική πλειοψηφία ήταν άνθρωποι κάποιας ηλικίας (περνάν τα χρόνια ε) και μικρών παιδιών, που αυθαίρετα εξηγώ ως, μπορεί να κόπηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις αλλά τα χαρτζιλίκια πέφτουν ακόμα κανονικά, και έτσι η αδιαφορία καλά κρατεί. Κρίμα.       
Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ