Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

Με ρουφιάνους και χαφιέδες προσπαθούν να καλύψουν την ανικανότητα αλλά και τις κλεψιές τους!!!

πηγή:attikanea

Με ρουφιάνους και χαφιέδες προσπαθούν να καλύψουν την ανικανότητα αλλά και τις κλεψιές τους!!!

 
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός 
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση ...

Στον πενταψήφιο αριθμό «11012» και στο e-mailfpccu@hellenicpolice.gr θα μπορούν οι πολίτες από σήμερα να καταγγέλλουν ανώνυμα φυσικά, φορολογικές παραβάσεις, παράνομες ενέργειες κρατικών λειτουργών αλλά και υποθέσεις διαφθοράς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Τη νεοσύστατη Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή.

Ο σχολιασμός ...Πρέπει να παραδεχτούμε ότι εδώ και χρόνια οι εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες της χώρας μας είχαν και έχουν τους τρόπους να καθοδηγούν πολλούς από εμάς στους... δρόμους που χαράζουν και περπατούν οι ίδιοι!

Η περίφημη φράση που είπε την δεκαετία του 80’ ο συγχωρεμένος ο Ανδρέας Παπανδρέου “είπαμε να πάρει ένα δωράκι αλλά όχι και 500.000.000” ήταν το ξεκίνημα για την καθιέρωση της μίζας ως ..... προϋπόθεση για την προμήθεια των οπλικών συστημάτων, για την ανάθεση των μεγαλοεργολαβιών κ.τλ, ενώ σε μικρότερη κλίμακα ως προς τα ποσά άρχισαν να απαιτούνται και τα περίφημα φακελάκια (ή αλλιώς κέρασμα για ένα καφέ) από κάποιους γιατρούς, για να σου βρουν κρεβάτι στο νοσοκομείο η για να παρακάμψουν την λίστα για να σε εγχειρίσουν πρώτο. (μάλιστα πολλοί έπαιρναν και το κέρασμα προκαταβολικά μη τυχόν και τα τινάξεις στην διάρκεια της εγχείρηση)
Κάτι ανάλογο έγινε στις εφορείες στις πολεοδομίες κ.α.

Έτσι σιγά σιγά το μπαξίσι έγινε απαραίτητη προϋπόθεση και καθεστώς για να κάνεις την δουλειά σου πιο γρήγορα ή για να καλύψεις την παρανομία σου.
Στις μέρες μας η ΔουΝουΤο-κυβέρνηση μετά από την επιτυχημένη διαίρεση της κοινωνίας σε αλληλοσπαρασσόμενες ομάδες (για να μην υπάρχει συγκροτημένο μέτωπο εναντίον της) προχωράει ακόμα παραπέρα και προσπαθεί η διαίρεση να φτάσει και να διασπάσει ακόμα και τις πιο μικρές και παραδοσιακές ομάδες δηλ. των συγγενών, των γειτόνων, των φίλων. των συνεργατών!!!

Γίνεται ρουφιάνοι μας λένε και εμείς θα προστατέψουμε την ανωνυμία σας!!!
Καταδώστε τον συγγενή (γιατί μπορεί να έχετε κληρονομικές διαφορές) τον γείτονα (γιατί το σπίτι του είναι καλύτερο από το δικό σας και δεν το αντέχετε) τον εργοδότη σας (γιατί σας την σπάει που είναι αφεντικό και φεύγει ότι ώρα θέλει από την δουλειά.)Τελικά οι άνθρωποι έχουν απίστευτο κυνισμό και θράσος γιατί όχι μόνο δεν έκλεισαν μερικούς του σιναφιού τους στην φυλακή (μια και αυτοί κυβερνούσαν και κινούσαν τα νήματα εδώ και χρόνια) αλλά αποποιούνται κάθε ευθύνης και τα φορτώνουν όλα (επί δικαίων και αδίκων) στην Ελληνική κοινωνία!... την οποία τώρα θέλουν να μετατρέψουν σε μια κοινωνία Ρουφιάνων και Χαφιέδων!!!

Υποσημείωση
Ας στέλνουμε συχνά e-mail και να τηλεφωνάμε όλοι (όποτε μπορούμε στον χαφιεδοαριθμό) για να καταγγέλλουμε "επώνυμα" αλλά και "ανώνυμα" τις παράνομες πράξεις των κυβερνώντων!
Πράξεις οι οποίες ξεκίνησαν από τις ψεύτικες προεκλογικές τους υποσχέσεις και συνεχίστηκαν ... με την μεθοδευμένη παράδοση της χώρας μας στο Δ.Ν.Τ. με παραβιάσεις του Συντάγματος αλλά και με αλόγιστη βία (στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας μας) και έκθεση μας σε απαγορευμένες παγκοσμίως καρκινογόνες χημικές ουσίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ