Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Δήμος Λέρου. Παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια του νησιού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
       ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Δια της παρούσης, σας προσκαλώ στην εκδήλωση για την Παρουσίαση στους φορείς της Λέρου του Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια του νησιού, που θα λάβει χώρα στο χώρο του κινηματοθέατρου στο Λακκί  την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 18:00.

Ο Δήμος Λέρου, επιμένοντας στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και την 

αειφόρο ανάπτυξη, συμμετέχει από τις 20 Νοεμβρίου του 2011 στο Ευρωπαϊκό «Σύμφωνο των Δημάρχων»[1]. Σε αυτήν την πρωτοβουλία συμμετέχουν, μέχρι στιγμής, πάνω από 4.200 Δήμοι από όλη την Ευρώπη οι οποίοι δεσμεύονται να μειώσουν τις εκπομπές CO2 έως το 2020, μέσω μέτρων Εξοικονόμησης Ενέργειας και παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές.


Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Λέρου συνέταξε το Σχέδιο Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια, εκφράζοντας και περιγράφοντας με συγκεκριμένα μέτρα τον στόχο που έθεσε για μείωση κατά 20% των εκπομπών CO2 από το 2009 έως το 2020.

Θεωρώ την παρουσία σας στην εκδήλωση ως εξαιρετικά σημαντική, καθώς την παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης θα ακολουθήσει συζήτηση με τους φορείς και τους πολίτες για τις πολιτικές και τα προτεινόμενα μέτρα που θα οδηγήσουν στην μείωση των εκπομπών CO2 του νησιού μας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Κόλιας Μιχαήλ    
Δήμαρχος Λέρου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ