Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Για την “Παγκόσμια ημέρα των ζώων” (video)

       Δείτε το σύντομο video για τους μικρούς μας φίλους του δρόμου. Τους γλυκούς αλήτες της πόλης, που η ανθρώπινη εγκατάλειψη τους έφερε αντιμέτωπους σε μια ακατανόητη ζούγκλα.
       Δυστυχώς για όλους μας χιλιάδες συνάνθρωποι μας σε όλο τον κόσμο δέχονται την ίδια βία, κακοποίηση και βασανισμούς όπως τα ζώα, όμως δεν είναι λόγος αυτός να αδιαφορούμε.
       Εξάλλου σπάνια άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα κακοποιούν ανθρώπους. Άνθρωποι και ζώα είναι θύματα της απληστίας και της αποκτήνωσης απάνθρωπων ανθρώπων.
       Φυσικά και η παγκόσμιες ημέρες εορτασμού είναι νεοταξικές αρλούμπες αδράνειας και εφησυχασμού.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Για την “Παγκόσμια ημέρα των ζώων”

Παγκόσμια ημέρα των αριστερόχειρων…
Παγκόσμια ημέρα της φαλάκρας…
Παγκόσμια ημέρα της βλακείας…

Αυτό το “νεοεορτολόγιο” της χλιαρότητας και της εγγενούς νεοταξίτικης λαϊφσταλιάς, πάντα μου προκαλούσε αναγούλα. Ο μέγας (για μένα τουλάχιστον) Καλόπουλος, διατύπωσε ευστοχότατα, πως “η προσοχή μας είναι οι μετοχές του εγκεφάλου μας” και ομολογουμένως τις επενδύσεις μας στον τομέα αυτό, τις έχουμε παραχωρήσει στα φερέφωνα της εξουσίας με εξόφθαλμα αποτελέσματα.

Αύριο είναι η λεγόμενη “Παγκόσμια ημέρα των ζώων”. Η αναγούλα της ιδέας πως με μια “ξεπέτα” ενδιαφέροντος “καθαρίζουμε” με το ζήτημα των συγκατοίκων (και συμμετόχων) μας σ’ αυτό τον πλανήτη, με ώθησε να σκαρώσω το επισυναπτόμενο video που αποδεικνύει πως τίποτα δεν αρχίζει και δεν τελειώνει σε μια μέρα. Είναι Ύβρις και μόνο η αναφορά ημερήσιους “εορτασμούς”…

Ζησόπουλος Δημήτρης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ