Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έξω από την εισπρακτική εταιρεία (φωτό) & (video)

       Σιγά τα ωά! Ο Καμμένος τα βάζει με τις τράπεζες, τις εισπρακτικές εταιρείες, τα χώνει στη βουλή για αντισυνταγματικούς νόμους και εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, και τον έβγαλαν γραφικό επειδή ΠΡΩΤΟΣ (από πολιτικούς πλην Καζάκη) ξεσκέπασε τη μπλόφα ότι οι Δόσεις ΔΕΝ πάνε σε μισθούς και συντάξεις! Αλλά εμάς τι μας νοιάζουν όλα αυτά;
       Πρακτικά στην καθημερινότητά μας ποιος μας φταίει που έγινε η ζωή μας κόλαση; ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ βέβαια!  Ούτε καν αυτοί που τους έφεραν! Μόνο αυτοί!
       Κάποιος πρέπει να τους πει, ότι τα συμφέροντα των Ελλήνων εξυπηρετούνται με τσαμπουκάδες για τα πρόθυμα ΜΜΕ στη βουλή, και όχι με τους βουλευτές στο δρόμο να τρώνε χημικά από τα ΜΑΤ! Αυτά είναι για τους ανόητους και το λαουτζίκο!!!!
        Ευτυχώς ο σοφός Ελληνικός λαός, πότε με την αφέλεια του να ενδίδει στις υποσχέσεις, πότε με τον φόβο της καταστροφής και εσχάτως με την τύφλωση από το μίσος, βρίσκει τον τρόπο να εμπιστεύεται, να επιβραβεύει και να ΨΗΦΙΖΕΙ τους καλύτερους!  

Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έξω από την εισπρακτική εταιρεία (φωτό)
Ο Γιάννης Μανώλης ζήτησε να μπει στην εισπρακτική εταιρεία που βρίσκεται στην Καλλιθέα και στελέχη-μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι έξω από το κτίριο για να διαμαρτυρηθούν.
Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ