Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑΣ ΑΓΑΠΗΣ Δήμου Λέρου (video)


       Στην ψαροταβέρνα “ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ”  το περασμένο Σάββατο 06/10/2012 στον Ξηρόκαμπο έγινε η χοροεσπερίδα της Ομάδας Αγάπης του Δήμου Λέρου
       Με πολύ κέφι αλλά χωρίς πολύ εκτός της ομάδας κόσμο, και με αισθητή την απουσία των δημοτικών συμβούλων που είχαν προσκληθεί (εκτός από τον Δήμαρχο μόνο η κ Βενέτου Ευδικία έδωσε το παρόν!) κάτι που επεσήμανε η υπεύθυνη της Ομάδας Αγάπης κοινωνική λειτουργός Βασιλική Ευαγγέλου στον χαιρετισμό που απεύθυνε στους παρευρισκόμενους.
       Χαιρετισμό απεύθυνε επίσης και ο Δήμαρχος Λέρου κ Μιχάλης Κόλιας, που μπορείτε να δείτε στο video που συνοδεύει την ανάρτηση.


       Ασφαλώς και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάζονται και προσπαθούν να προσφέρουν σε παρόμοιες δραστηριότητες όπως αυτή της Ομάδας Αγάπης του Δήμου Λέρου.
       Η προσπάθεια που ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες, και προσφέρει κοινωνικό έργο σε μια «ευαίσθητη» κοινωνική ομάδα, έχει εμφανώς θετικά αποτελέσματα σε όσους συμμετέχουν, και έχει θέσει τις βάσεις για μια ανοδική πορεία με όλο και περισσότερα μέλη.
       Εμείς εκτός από τα συγχαρητήριά μας δηλώνουμε την συμπαράστασή μας και την διάθεσή μας να συμβάλουμε στην προβολή του έργου της και την ενημέρωση του κόσμου, μέσα από αυτό το blog.
Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ